Pasta Foodtruck

Kies uit het grootste aanbod pasta foodtrucks in de BeNeLux

Alle soorten pasta foodtrucks op een rij!

Verzot op vermicelli, fettuccine fanaat of heuze fusilli fan? Wil je een mobiele pasta foodtruck huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle pastabars even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen pasta trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je inspireren door lekkere lasagne uit een speciale steenoven, of overheerlijke huisgemaakte sauzen. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de verschillende pasta variaties.

pasta foodtrucker
pasta bakjes op een rij

Pasta foodtruck huren

Pasta: door z’n veelzijdigheid is dit heerlijke gerecht uitermate geschikt voor feesten en evenementen. Met vlees-, vis- en vegetarische varianten, verschillende soorten pasta en diverse ingrediënten valt er voor iedereen altijd wel wat te smullen. Bovendien kan het eenvoudig en snel in grote hoeveelheden klaargemaakt worden (met hoge kwaliteit!), en is het een zeer betaalbaar product. Afhankelijk van de ingrediënten kun je het zo duur maken als je zelf wil. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je gasten als ze lang op je evenement aanwezig zijn en nog veel energie nodig hebben. Een super divers en handig gerecht van die Italianen dus. Delizioso!

'Creatief met pompoen, venkel en pangritata!'

Italian streetfood foodtruck Campo’s is een wagen met erg veel creativiteit, zowel op het gebied van eten als op het gebied van entertainment en uitstraling. Zo hoeven jij en je gasten je met deze truck geen moment te vervelen. Voor hun huisgemaakte, verse pasta’s maken ze regelmatig gebruik van creatieve ingrediënten als pompoen, venkel en pangritata. En voor zowel de vlees-, vis- en vegaliefhebber hebben ze meerdere heerlijke opties. Alles wordt ter plekke bereid en is als het kan bovendien volledig biologisch. Zo weet je zeker dat je niet alleen iets lekkers, maar ook iets goeds eet. Fijn!

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

pasta op een bord

Pasta foodtrucks die werken met de meest pure ingrediënten!

De naam van deze truck zegt ‘t al: Puur Proevers werkt alleen met de beste, puurste ingrediënten. De producten voor hun pasta’s worden stuk voor stuk geselecteerd op strenge criteria en komen rechtstreeks van een lokale bron, waardoor er niets industrieel geproduceerd is en er geen enkele toevoeging in hun gerechten zit. Van kaas, groenten en vlees tot bloem en ei; niets maar dan ook niets komt uit een fabriek. Alles wordt bovendien op zo’n manier ingevroren dat versheid, kwaliteit en smaak tot in de keuken behouden blijven. En echt, dat proef je!

Trek gekregen in een lekkere pasta?

Heb je na zien van onze foodtrucks al trek gekregen in een lekkere pasta? Neem dan hieronder of op de pagina van jouw foodtruck naar keuze contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. In deze aanvraag kan je al je vragen en wensen neerzetten, zodat we samen tot een goede truck voor je komen. Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen!

pasta machine

Enkele van onze klanten in Maastricht, Limburg en omgeving

sligro logo
trendzer logo
eg group logo
olympia logo
jobxion logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.