Volledig verzorgd maal vlakbij Maas en Waal

Zoek je een foodtruck uit Nijmegen of nabije omgeving? Dan ben je op de juiste plek beland! Hieronder hebben we ze namelijk allemaal even op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.
Laat je inspireren door de diverse voorbeelden: van tosti truck tot koffiekar en van barbecue bar tot dessertkraam.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Opmerkelijke foodtruck van Nijmegen

Als winnaar van de (eerste) 24kitchen Foodtruck Awards in 2015 mag Bollyfoods trots op zichzelf zijn. Maar met hun twee trucks, een Master uit de jaren ’80 en Mercedes uit de jaren ’90, stelen ze sowieso de show! Mathew heeft een passie voor kruidenmasala’s, maar vooral voor koken in zijn rollende keuken. Het is zijn missie om de kleurrijke en volle smaken van India over te brengen in de vorm van traditionele én Fusion gerechten. Denk aan Bombay Chicken Tikka en allerlei curry’s voor je persoonlijke catering. Op donderdagen staat Bollyfoods op haar vaste plaats in Nijmegen, maar ze rijdt gerust bij elk feestje voor!

bollyfoods

Nog meer lekkers uit Nijmegen

Dessert food truck funnel cakes

Ben jij al fan van funnel cakes? Na de lekkernijen uit LICK FoodVan gezien te hebben, kan je ze niet meer weerstaan. Oreo ice cream sandwiches, red velvet chocolate chip cookies, pindakaas funnel cake s’mores, of ‘gewoon’ met een bolletje vanille ijs en rumsaus om van te smullen. Alles kan worden gechocolateerd, maar als je toch dat zoet een beetje zat wordt, verzorgen ze ook nog eens hartige hapjes! Wat dacht je van een lekker soepje vooraf met wat belegde bagels of broodjes buffet erbij? Voor onbezorgd borrelen is een Tapas assortiment eveneens een optie.

Ontdek de foodtrucks uit Nijmegen

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan