Foodtruck Nijmegen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Nijmegen en omgeving.

Foodtrucks uit Nijmegen tekenen het rijke en bloeiende culturele leven

Zoek je een foodtruck uit Nijmegen of nabije omgeving? Dan ben je op de juiste plek beland! Hieronder hebben we ze namelijk allemaal even op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.

Laat je inspireren door de diverse voorbeelden: van tosti truck tot koffiekar en van barbecue bar tot dessertkraam.

bollyfoods foodtruck
bollyfoods gerecht

Opmerkelijke foodtruck uit Nijmegen

Als winnaar van de (eerste) 24kitchen Foodtruck Awards in 2015 mag Bollyfoods trots op zichzelf zijn. Maar met hun twee trucks, een Master uit de jaren ’80 en Mercedes uit de jaren ’90, stelen ze sowieso de show! Mathew heeft een passie voor kruidenmasala’s, maar vooral voor koken in zijn rollende keuken. Het is zijn missie om de kleurrijke en volle smaken van India over te brengen in de vorm van traditionele én Fusion gerechten.

Denk aan Bombay Chicken Tikka en allerlei curry’s voor je persoonlijke catering. Op donderdagen staat Bollyfoods op haar vaste plaats in Nijmegen, maar ze rijdt gerust bij elk feestje voor!

Nog meer lekkers uit Nijmegen

Ben jij al fan van funnel cakes? Na de lekkernijen uit LICK FoodVan gezien te hebben, kan je ze niet meer weerstaan. Oreo ice cream sandwiches, red velvet chocolate chip cookies, pindakaas funnel cake s’mores, of ‘gewoon’ met een bolletje vanille ijs en rumsaus om van te smullen. Alles kan worden gechocolateerd, maar als je toch dat zoet een beetje zat wordt, verzorgen ze ook nog eens hartige hapjes!

Wat dacht je van een lekker soepje vooraf met wat belegde bagels of broodjes buffet erbij? Voor onbezorgd borrelen is een Tapas assortiment eveneens een optie.

Lick Foodvan

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck in de binnenstad

Ontdek de foodtrucks uit Nijmegen

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid. 

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck eten in een bakje

Enkele van onze klanten in Nijmegen, Gelderland & omgeving

estivant vakanties
NEC_doelbewust
supplyd
royalds personeel service

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. 

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.