Project omschrijving

Potato Delicious

Potato Delicious is niet zomaar een frietkraam. De mannen achter deze foodtruck hebben jarenlange ervaring en weten daardoor hoe ze goede kwaliteit friet op de kaart kunnen zetten. Naast kwaliteit, staat ook sfeer voorop. Door fijne aankleding, een spiksplinternieuwe friettent en twee charismatische mannen, weten zij bij eenieder een glimlach op het gezicht te toveren.

Potato DeliciousPotato Delicious: gemaakt van verse piepers

Voor topkwaliteit frietjes moet je bij Potato Delicious zijn. Deze foodtruck uit Nijmegen bereid uitsluitend verse frieten. Het proces van aardappel tot friet gaat nog niet zo simpel. Zo snijden zij de aardappels, mét schil, zodat ze extra smaak hebben. Daarna worden ze voorgebakken, laten ze ze afkoelen en bakken ze de frieten weer. Daarnaast maken ze gebruik van ossenwit vet. Hiermee garanderen ze een vollere smaak. Heerlijk knapperig en mooi goudbruin. Met deze frietkraam eet je niet zomaar een frietje, maar eet je kwaliteitsfriet, ambachtelijk en met passie bereid. Dat proef je gelijk!

Keuze uit diverse zelfgemaakte snacks

Ook zijn er verschillende snacks en sauzen mogelijk. Hierbij geven ze ook weer net dat beetje extra. Zo hebben ze frikandellen, die net iets groter zijn dan dat je gewend bent, een Bourgondiër kroket, een kaassouflesse die net iets meer kaas bevat dan een normale kaassouflé, maar ook een robuust bamiblok maken zij als geen ander voor je klaar. Uiteraard kunnen ze dit afwerken met frietsaus, curry en uitjes, maar ook truffelmayonaise, Venlose mayonaise, chamignonroomsaus, satésaus en Limburgs zuurvlees is mogelijk. Wil je graag een andere snack of saus, dan denken de mannen van Potato Delicious graag met je mee!

Potato DeliciousGewoon lekker gezellig

De rollende frietwagen straalt van zichzelf ook al een fijne professionele sfeer uit. Door de hooibalen, tafels en stoeltjes die iedere keer weer worden meegenomen, wordt het iedere keer weer tot in de puntjes verzorgd. Of je nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest viert, Potato Delicious is altijd een toegevoegde waarde.

Menu

  • Verse friet: In Ossenwit gebakken
  • De Bourgondiër: een heerlijke ambachtelijke kroket.
  • De Kaassouflesse: onbetwist de lekkerste kaassouflé.
  • Bamiblok: rijkelijk gevuld (130 gram)
  • De frikandel

VOLG Go Celebrate