Foodtruck Haarlem

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Haarlem en omgeving.

Gevarieerd aanbod aan foodtrucks in Haarlem

Ben je op zoek naar een foodtruck in Haarlem? Kijk dan eens verder op deze pagina. Onderstaand bieden we een overzicht van al onze foodtrucks uit Haarlem die graag hun lekkernijen aan jou willen laten proeven. Laat ons weten waar jij trek in hebt, dan gaan wij voor jou aan de slag. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

foodtruck specialist
hamburger

Gezonde en duurzame keuzes in Haarlem

Onze foodtrucks uit Haarlem zijn zeker gezond en duurzaam te noemen. Zo hebben we bijvoorbeeld de prachtige foodtruck van Ecopizza. Het handelsmerk van deze foodtruck uit Haarlem zijn flinterdunne pizza’s. De dunne bodem zorgt er namelijk voor dat de producten op de pizza’s qua smaak veel beter uitkomen. Bovendien werkt deze wagen alleen maar met verse, biologische ingrediënten, en zorgen ze voor hun energie met zonnepanelen en een watertank.

Hoe gezond en duurzaam wil je het hebben? Daarnaast bedient Ecopizza tot wel 500 mensen per uur, waardoor je ook op grote feesten en evenementen niet lang hoeft te wachten voordat je aan tafel kan. Zoals deze truck bewijst, hoeven duurzaam, gezond, lekker en snel elkaar dus zeker niet uit te sluiten. Prachtig!

Hmm..! Speltmeel pannenoeken

Een andere gezonde Haarlemse truck in ons bestand is pannenkoeken foodtruck uit Haarlem genaamd Spelty. Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze wagen hun pannenkoeken van echt speltmeel. Dit volkoren meel is een stuk gezonder, omdat de voedingsstoffen tijdens het maalproces veel beter behouden blijven.

Met zoete en hartige toppings (aardbei, geitenkaas) ga je bovendien ook zeker de gezonde kant op. Over je dieet hoef je je dus geen zorgen te maken, alleen over jouw perfecte keuze. Zoet of hartig: wat gaat het worden? Wat je ook kiest, beide zijn sowieso erg lekker. Wij kunnen ‘t weten!

spelty foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Je geeft je gasten altijd een lekkere en gezonde keuze!

Hoewel de keuze voor deze foodtrucks vast niet makkelijk is, is één ding in ieder geval zeker: met de foodtruck toppers uit Haarlem eten jij en je gasten altijd lekker en gezond. Veel plezier met het maken van de juiste keuze, zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid. 

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck sergeant pepper op een festival

Enkele van onze klanten in Haarlem en omgeving

winst uit je woning logo
logo mijn baan in de zorg

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. 

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.