Ben je op zoek naar een foodtruck in Haarlem? Kijk dan eens verder op deze pagina. Onderstaand bieden we een overzicht van al onze foodtrucks uit Haarlem die graag hun lekkernijen aan jou willen laten proeven. Laat ons weten waar jij trek in hebt, dan gaan wij voor jou aan de slag. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Zoek je een foodtruck in Haarlem? Een paar gezonde opties!

Onze foodtrucks uit Haarlem zijn zeker gezond en duurzaam te noemen. Zo hebben we bijvoorbeeld de prachtige foodtruck van Ecopizza. Het handelsmerk van deze foodtruck uit Haarlem zijn flinterdunne pizza’s. De dunne bodem zorgt er namelijk voor dat de producten op de pizza’s qua smaak veel beter uitkomen.

Foodtruck Haarlem

Bovendien werkt deze wagen alleen maar met verse, biologische ingrediënten, en zorgen ze voor hun energie met zonnepanelen en een watertank. Hoe gezond en duurzaam wil je het hebben? Daarnaast bedient Ecopizza tot wel 500 mensen per uur, waardoor je ook op grote feesten en evenementen niet lang hoeft te wachten voordat je aan tafel kan. Zoals deze truck bewijst, hoeven duurzaam, gezond, lekker en snel elkaar dus zeker niet uit te sluiten. Prachtig!

Glutenvrije pannenkoeken van foodtruck Spelty

Een andere gezonde Haarlemse truck in ons bestand is pannenkoeken foodtruck uit Haarlem genaamd Spelty. Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze wagen hun pannenkoeken van echt speltmeel. Dit volkoren meel is een stuk gezonder, omdat de voedingsstoffen tijdens het maalproces veel beter behouden blijven. Met zoete en hartige toppings (aardbei, geitenkaas) ga je bovendien ook zeker de gezonde kant op. Over je dieet hoef je je dus geen zorgen te maken, alleen over jouw perfecte keuze. Zoet of hartig: wat gaat het worden? Wat je ook kiest, beide zijn sowieso erg lekker. Wij kunnen ‘t weten!

Vegetarische bitterballen van de Bieterbal

Tot slot een van de gezondste en origineelste foodtrucks uit ons assortiment: Bieterbal. Deze truck is uniek in zijn soort en dat komt doordat de bitterbal niet gevuld is met vlees, maar met verse rode bieten. Dat zagen we nog niet eerder voorbijkomen en daarmee is deze foodtruck dan ook gelijk een mooie publiekstrekker voor jouw event of feest. Nieuwsgierigheid zit immers in de aard van het beestje. De laatste tijd gaat er bovendien veel aandacht uit naar gezonde producten. Als deze gezonde producten dan ook nog eens in een herkenbaar maar uniek jasje worden gestoken, vinden bezoekers het zeker de moeite waard om te komen kijken! Een schot in de roos dus, deze foodtruck uit Haarlem.

Hoewel de keuze voor deze foodtrucks vast niet makkelijk is, is één ding in ieder geval zeker: met onze drie toppers uit Haarlem eten jij en je gasten altijd lekker en gezond. Veel plezier met het maken van de juiste keuze!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan