Foodtruck Dordrecht

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Dordrecht en omgeving.

"'Dordt'. De stad waar de liefde voor streetfood groter en groter wordt!"

Daar waar de Merwede zich splitst in de Noord en Oude Maas, daar denderen de foodtrucks uit Dordrecht door de binnenstad van ‘Dordt’ met haar rijke verleden. De vishal aan de vismarkt heeft ruimte gemaakt voor evenementen als het ‘Big Rivers festival’, ‘Dordt in Stoom’ & ‘Dordt Monumenteel’.

De Merwestad mag zich daarnaast de 6e zeehaven van Nederland noemen en daarnaast is het de thuishaven van foodtrucks als die van de ‘Broertjes Saté’, ‘Smoothiebar Nederland’ & ‘Latin Food 4 You’.

foodtruck dames aan het werk

Gedreven ondernemers met een zwak voor lekker eten & drinken.

Wist je dat de lekkerste saté van Nederland afkomstig is uit Dordrecht? Daarnaast raden we aan eens kennis te maken met de kleurrijke foodtruck uit Dordrecht van ‘Latin Food 4 You’. Rijk gevulde roti rollen. Sauzen die zijn afgestemd op het lokale publiek en rijkelijk belegde broodjes kip kerrie, bakkeljauw en/of Argentijnse beenham. 

Naast het heerlijke eten mag een gezonde smoothie ook niet ontbreken op jouw evenement, bruiloft of congres. 

onze leveranciers

Go Celebrate heeft een breed aanbod foodtrucks in Dordrecht. 

gitaar spelen buiten

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck festival

tijd en geld besparen

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante foodtrucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid. 

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

sate van de broertjes sate

Enkele van onze klanten in Dordrecht en omgeving

Codeless
Livit orthopedie
PF security

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. 

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.