Foodtruck Almere

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Almere en omgeving.

Foodtrucks een opkomend fenomeen in Almere

Een wisselend aanbod van lekker, biologisch en gezond eten, dat is wat de foodtrucks in Almere en omgeving hebben te bieden. Als het in Amsterdam kan, dan doen wij daar niet voor onder moeten de foodtruckers gedacht hebben en ze kregen gelijk. De foodtrucks zijn een opkomend fenomeen. Almere heeft een gigantische potentieel als het gaat om het organiseren en uitbreiden van het aantal food gerelateerde evenementen. Lineups van trucks om je vingers bij af te likken. 

espresso bar
burgers op een rij

Foodtrucks huren in almere is genieten van een hoop lekkers!

Heb je zin in een sparerib, 100% rundvleesburger, super healthy of die tasty browny, je kunt het allemaal proeven op het Big Taste Festival. Alle foodtrucks in Almere werken met verse ingrediënten en passie, en dat proef je! Neem vrij, plof neer en geniet van al dit lekkers! Het festival is ook dit jaar gratis toegankelijk en we werken met statiegeld voor het glaswerk.

Foodtruck festival in Almere

‘Big taste Almere’ kietelt je smaakpapillen en verwend je zintuigen met tal van optredens, bands en streetperformers die zorgen voor de laidback sfeer van dit super smakelijke festival. Kom ook dansen tijdens de workshops, maak je ideale “wijn-spijs” combo met vinologen en laat de kids zich heerlijk vermaken!

Heb je een foodtruck gezien, die je ook wel op je bruiloft of bedrijfsfeest zou willen parkeren? Laat het ons weten, dan gaan wij voor je op zoek.

 

foodtrucker in de foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Friet

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtrucker bij foodtruck

Enkele van onze klanten in almere, flevoland en omgeving

usg engineering logo
rixax logo
trendzer logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.