Project omschrijving

Walter White’s Espresso

Walter White’s Espresso: voor veel mensen hét begin van de dag en geschikt voor elk moment. Zo dacht ook Nico, die voor alle koffieliefhebbers dit project is begonnen. Deze foodtruck uit Amsterdam serveert verschillende Amsterdamse koffie- en theevarianten, met huisgemaakte koekjes en andere lekkernijen. Zullen we een bakkie doen?

Walter white's espressoWalter White’s Espresso

Naast de standaard koffie varianten, kan hij ook fijne, lokale lekkernijen serveren. Daarnaast krijg je bij hem een altijd een vriendelijk, beleefde en oprechte groet. Dat is namelijk waar hij voor staat. Walter White’s Espresso is uitgeruste mobiele espressobar –compleet met eigen stroom- en watervoorzieningen – die in een mum van tijd op elke locatie in Nederland heerlijke koffie kan serveren.

Het ontstaan van Walter White’s Espresso

Walter white's espressoDe man (en barista) achter Walter White´s Espresso is koffieliefhebber Nico. Hij heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en dat merk je in alles terug. Nico is er trots dat hij bijzonder lekkere koffie serveert en hiervoor enkel de best beschikbare producten gebruikt met een sterke focus op duurzaamheid. Het zetten van de perfecte espresso of cappuccino is vakmanschap waarbij alle details moeten kloppen en bij Walter White’s Espresso weten wij dat als geen ander. Toch is er maar één ding echt belangrijk, eerlijke service – zonder fratsen – waar de klant centraal staat.

Waarom Go Celebrate?

Bij Go Celebrate snappen we dat je het al druk genoeg hebt met alles wat je nog te regelen hebt. Daarom bellen we ook al binnen 2 uur na jouw aanvraag op om alle wensen even door te spreken. Vanaf daar kan jij weer verder met alles wat je te doen hebt, of even met de voetjes omhoog om te genieten van alles wat jij niet meer hoeft te regelen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Menu

Gerechten:

  • Koffievarianten
  • Theevarianten
  • Hot Chocolate
  • Huisgemaakte haverkoekjes
  • Bananenbrood
  • Choc-chip koeken

VOLG Go Celebrate