Frietwagen op locatie

De Rode Duivels zijn dit WK lekker bezig! En laten we eerlijk zijn, stiekem zien we onze zuiderburen best graag winnen nu wij er zelf niet bij zijn. Toch een reden om lekker buiten in het zonnetje de wedstrijd te kijken op een grote scherm. En wat past er nou beter bij zo’n Belgische wedstrijd dan lekkere patattekes? Of je met vrienden bij iemand thuis kijkt, met je teamgenoten bij de club of met al je buren in de straat: met een frietwagen op locatie heb je een instant voetbal sfeer. Er is niets beters dan volmondig de overwinning van de Rode Duivels toejuichen met een glas bier en een bak friet!

Patattekes aan huis

Weet je al waar je de volgende wedstrijd gaat kijken? De plek waar je het evenement viert kan veel zeggen over de opties die je hebt in het vinden van de juiste frietwagen op locatie. Zo kun je een mobiele friet-fiets makkelijk voor de deur of in aan het voetbalveld zetten, maar als je het evenement groots wil aanpakken kun je ook een friet foodtruck inhuren die in de eet-behoeftes van een flink aantal mensen kan voorzien. Welke hoeveelheid friet je ook wilt voor je vrienden, collega’s of familie: er is genoeg te bakken voor iedereen.

frietwagen op locatieSterrenchef op de bakfiets

De bakfrietfiets ‘inspired by Danny’ is een gezellige frietwagen op 3 wielen. Hij is vrij mobiel en kan dus makkelijk op jouw evenement neergezet worden! Gerund door niemand minder dan sterrenchef ​Danny, die niet alleen zijn eigen dikke bio-frieten voor je weet neer te zetten, maar ook allerlei geweldige top-snacks, zoals huisgemaakte kaaskroketten.

Vintage Frietwagen El bollo

Een leuke vintage frietwagen met heerlijke ambachtelijke friet en ook een hoop andere lekkere gerechten zoals wraps, hotdogs en hamburgers: El Bollo heeft het allemaal. Alle broodjes hebben door de bijzondere ingrediënten een zuid Europees tintje a la Portugese Salchina. De frietwagen is tevens helemaal zelfvoorzienend en hoeft dus niet te worden aangesloten op een stroompunt.

Frietwagen op locatieDe burger-caravan

Ben je op zoek naar een premium burger met een verse portie friet? Niemand maakt een burger die zo smaakt als de Oto-burger. Hoewel deze gave burger-caravan zich dus voornamelijk richt op het maken van unieke geweldige burgers; serveren ze ook geweldige friet! De chefs van Oto Burger werken uitsluitend met verse ingrediënten. Voor elke klus worden de frieten vers gesneden en afgebakken. Ze doen er alles aan om de perfecte smaaksensatie te creëren!

Frietwagen op locatieGroot formaat & Fair Trade

De PUUR bus is van een groter kaliber en uitermate geschikt als je jouw WK-evenement groots aan wilt pakken.
Deze 7 meter lange Renault met prachtige zwarte krijtlaag is een bijzondere toevoeging aan de overwinning van België.  Al hun friet vers wordt gemaakt en zij werken uitsluitend met biologische producten. Tevens werken zij veel met fair-trade producten en zijn al hun vorkjes en zakjes van gerecycled materiaal. Naast de bio-friet bieden zij ook lekkere bio-broodjes en bio-hamburgers aan.

Het WK vier je zo

Of het nu België wordt als kampioen of een totaal ander land, met een frietwagen op locatie maak je er sowieso een feestje van. Goede frieten, goede sausen en een goede pot voetbal. Dat is waar we op hopen deze zomer! Er zijn natuurlijk nog veel meer friet foodtrucks om te huren. Wil jij dus een frietwagen op locatie huren voor de WK finale? Misschien wil je een echte Belgische foodtruck huren om samen het feest mee te vieren. Bekijk het totaal overzicht van alle friettrucks.

 

Bekijk alle frietwagens