Friet Foodtruck

Kies uit het grootste aanbod friet foodtrucks

Geen standaard Foodtruck met frietjes!

Als je gek bent op frietjes ben je op deze pagina zeker aan het juiste adres. Hier vind je namelijk het ‘friet foodtruck’ overzicht vanuit ons volledige assortiment. Onthoudt wel: dit zijn niet de standaard frietkramen die je op de zondagmarkt tegenkomt, maar prachtig aangeklede wagens met vrijwel uitsluitend biologische producten. Van biologische patat met schil tot biologische kipnuggets, kroketten en frikandellen; wij hebben het allemaal. Frituur zoals nooit tevoren! Ben je op zoek naar een frietwagen, maar twijfel je over het formaat, de locatie of de hoeveelheid eten? Voeg je vragen in bij de vrijblijvende offerte, en wij zorgen ervoor dat je de juiste match vind. We kennen de trucks op ons duimpje!

verse friet foodtruck

Friet foodtruck huren voor jouw evenement!

Wil je graag frietjes op je evenement, maar wil je het liefst iets anders dan het standaard witte puntzakje met dik gesneden patat en vette klodders mayo? Hoewel daar natuurlijk niets mis mee is, serveren onze friet foodtrucks allerlei lekkere en leuke variaties op het standaard patatzakje. Om je hiervan een duidelijk en smakelijk beeld te geven, hebben wij hieronder een aantal originele friet foodtrucks in de schijnwerpers gezet. Zo maak je altijd de juiste keuze voor jouw event.

Friet foodtrucks toeren door de complete BeNeLux

We hebben onderhand al een flinke verzameling van foodtrucks die patat  serveren door de BeNeLux. Vind je het moeilijk om een keuze te maken en een foodtruck te huren? Neem dan vooral contact op met een van onze foodtruck experts. Zij helpen je graag! Onderstaand hebben we een paar van onze foodtrucks voor je uitgelicht om je een beetje een idee te geven van ons aanbod.

frites foodtruck personeel

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

friet foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

frietjes foodtruck

Enkele van onze klanten die een friet foodtruck huurden!

ahrend logo
4evergeen logo
olympia logo
tdc groep logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.