Ambachtelijke patatjes vanuit een friet foodtruck

Als je gek bent op frietjes ben je op deze pagina zeker aan het juiste adres. Hier vind je namelijk het ‘friet foodtruck’ overzicht vanuit ons volledige assortiment. Onthoudt wel: dit zijn niet de standaard frietkramen die je op de zondagmarkt tegenkomt, maar prachtig aangeklede wagens met vrijwel uitsluitend biologische producten. Van biologische patat met schil tot biologische kipnuggets, kroketten en frikandellen; wij hebben het allemaal. Frituur zoals nooit tevoren! Ben je op zoek naar een frietwagen, maar twijfel je over het formaat, de locatie of de hoeveelheid eten? Voeg je vragen in bij de vrijblijvende offerte, en wij zorgen ervoor dat je de juiste match vind. We kennen de trucks op ons duimpje!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

De friet foodtruck: patat in een heel nieuw jasje

Wil je graag frietjes op je evenement, maar wil je het liefst iets anders dan het standaard witte puntzakje met dik gesneden patat en vette klodders mayo? Hoewel daar natuurlijk niets mis mee is, serveren onze friet foodtrucks allerlei lekkere en leuke variaties op het standaard patatzakje. Om je hiervan een duidelijk en smakelijk beeld te geven, hebben wij hieronder een aantal originele friet foodtrucks in de schijnwerpers gezet. Zo maak je altijd de juiste keuze voor jouw event.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Hulp nodig bij het kiezen van een friet foodtruck?

We hebben onderhand al een flinke verzameling van friet foodtrucks verspreid door de BeNeLux. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Neem dan vooralcontact op met een van onze foodtruck experts. Zij helpen je graag! Onderstaand hebben we een paar van onze foodtrucks voor je uitgelicht om je een beetje een idee te geven van ons aanbod.

Gezonde groentefrietjes van Pura Vida

Friet foodtruck pura vida

Tosti en friet foodtruck Pura Vida maakt verse patatjes van echte Brabantse aardappels die in de wagen worden gesneden, en ter plaatse worden voor- en afgebakken. Dat zijn echter niet de enige frietjes die deze vrolijke, felgroene caravan aan je gasten kan aanbieden. Naast de traditionele goudgele lekkernijen serveert Pura Vida namelijk ook allerlei groentjes. Zo maken ze winterse frietjes van onder andere wortel, pompoen, zoete aardappel en pastinaak.

In de zomer hebben ze bovendien frisse rauwkost frietjes met verse, huisgemaakte tzatziki. Hun eten is dus al net zo groen als hun prachtige, vrolijk gekleurde wagen. Superlekker. Wil jij je gasten dus graag patat serveren, maar tegelijkertijd ook gezonde producten aanbieden? Dan zit je bij Pura Vida sowieso goed. Vers goudgeel en gezond groen, dat is wat je van deze truck mag verwachten. Twee frieten in één klap!

Patatjes op een stokje bij Pèpe’s IJs & Piepers

Zoals de naam van deze truck al doet vermoeden, serveert Pèpe’s IJs & Piepers zowel ijs als friet. Hun friet is echter zeker niet standaard: de verse piepers worden ter plekke spiraal gesneden, waarna ze op een stokje worden gezet en worden voorzien van heerlijke kruiden. Zo ontstaat er een ware ‘friet spies’.

De friet spies is ideaal als tussendoortje en bovendien heel origineel. Deze spiraalvormige aardappel hebben je gasten waarschijnlijk nog nooit gegeten. En als ze ‘m al een keer op hebben, zijn ze vast en zeker fan. In combinatie met de echte Italiaanse oldtimer zorg je voor een fantastische presentatie en wordt je evenement ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis. Als je voor deze friet foodtruck kiest, hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Hakuna patata!

Mexicaans smullen met Kitch ‘n Booz

Friet foodtruck Kitch ‘n Booz heeft niet alleen een fantastische uitstraling, ook hun producten zijn zeker fantastisch te noemen. Zo steken ze de traditionele frietjes in verschillende nieuwe, Mexicaanse jasjes. Denk daarbij aan biologische friet in schil, patatas bravas met kruidige saus en tomatensalsa, en potato wedges met crème fraîche en chilisaus. Alles wordt bovendien ter plekke bereid en is dus helemaal vers. Met Kitch ‘n Booz zullen je gasten dus zeker positief verrast worden en op een geheel nieuwe manier van de traditionele aardappelfrituur genieten. Als je dus zoekt naar iets anders dan de typisch Nederlandse friet, ben je bij Kitch ‘n Booz zeker aan het juiste adres.

Een friet foodtruck huren?

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan