Foodtruck Deventer

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Deventer en omgeving

Foodtrucks in Deventer geven de evenementen kleur!

Wil je genieten rondom de IJssel? Dan is Deventer bij uitstek de stad om naartoe te gaan. Evenementen als ‘de IJsselloop’, ‘Deventer op Stelten’ of de ‘Deventer Zomerkermis’ geven de stad kleur en de foodtrucks in Deventer weten dit met hun culinaire parels feilloos aan te vullen.

Deventer was in 2018 al eens de thuishaven van het foodtruck festival ‘Eten op Rolletjes’. 3 dagen lang konden bezoekers genieten van de meest uiteenlopende keukens van over de hele wereld. 

mexican bbq style
eten op de grill

Mooie foodtrucks gezien tijdens 'Eten op Rolletjes?'

Poffertjes of een lekkere hamburger gecombineerd met een heerlijk wijntje of lokaal biertje uit de buurt. genoeg keuze tijdens het foodtruck festival ‘Eten op Rolletjes’. Misschien ben je er ook al de foodtrucks uit Deventer tegengekomen van; ‘Talamini’,  ‘Browse Bear’ of ‘Van Jan’. Lokale ondernemers uit de regio die het foodtruck avontuur gewoon zijn gestart en vervolgens op prachtige evenementen hun producten mochten verkopen. 

Mooi voorbeelden van lokale foodtrucks die in Overijssel de kansen krijgen om te laten zien wat de provincie zoal te bieden heeft en zo ook anderen enthousiast maken om dit avontuur te starten.

Foodtruck huren in deventer

Ons doel is uiteraard om elke keer weer samen met jullie als opdrachtgever en de foodtruck eigenaren een prachtig evenement neer te zetten. Een groot bestand met foodtrucks bouw je alleen op, als je weet wat je voor elkaar kunt betekenen.

We nemen alle zorgen voor je uit handen. Dat voorkomt een hoop stress voorafgaand aan een evenement. Focus jij je op de leuke dingen, dan regelen wij de rest!

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

eten uit de foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij maken het je makkelijk door in één keer meerdere foodtrucks met elkaar te vergelijken die perfect passen bij jouw opdracht. Wij zorgen ervoor dat jij de beste prijs ontvangt voor een mooie foodtruck op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. De foodtrucks zullen ten alle tijde op het juiste tijdstip en de juiste plek aanwezig zijn met alle benodigdheden.

Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

bezoekers foodtruck festival

Enkele van onze klanten in Deventer, Overijssel en omgeving

easyworx logo
ndc logo
soleo logo
topicus logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.