Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

American Foodtruck

Yes, weer zo’n beauty. De American Foodtruck is fantastisch aangekleed en maakt de lekkerste hotdogs en burgers. Op grote afstand zie je ‘m al staan. Met een gigantische hijskraan wordt de grill in de lucht gehouden. Ook ruik je de truck al op een afstandje. De heerlijke barbecue lucht kun je gewoon niet negeren!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • BBQ hotdogs met diverse toppings
  • BBQ burgers met diverse toppings

Liever iets anders van de grill? Vraag ons even naar de mogelijkheden!

Boek Deze Food Truck

DE ORIGINELE BARBECUE VAN AMERICAN FOODTRUCK

BBQ Foodtruck

Zo’n barbecue als die van de American Foodtruck kom je niet zo vaak tegen. De vintage American pickup truck is een omgebouwde takelwagen. Aan de hijskraam hangt een gigantische grill die boven een olievat met vuur wordt gehangen. De lekkerste lappen vlees worden op de grill klaargemaakt. Het hele jaar stelen ze de show met deze constructie op foodtruck festivals door het hele land. Nope, er worden niet alleen maar burgers en worsten klaargemaakt. Er kan van alles op! Overigens ligt de focus wel vooral op burgers en hotdogs. Dat is de specialiteit van American Foodtruck.

DONDERS LEKKERE HOTDOGS

De focus ligt dus op hotdogs en burgers. Echt Amerikaans, die hotdogs. Of niet? In feite ooit over komen vliegen, varen of zwemmen uit Duitsland. Maar toch is versie zoals we ‘m nu kennen, met een flinke klodder mosterd, augurk, zuurkool en uitjes wel echt een Amerikaanse klassieker geworden. Om het helemaal af te maken gaat er bij de American Foodtruck nog een stukje bacon tussen.

Liever een stevige burger? Ook goed! Ook deze worden bereid volgens Amerikaans recept. Indien gewenst kan er zelf een “build your own burger” buffet opgesteld worden bij privépartijen. Dan bakken de chefs de burger maar mag je zelf kiezen welke toppings er op de burger gaan. Ook heel leuk met kinderen! Krijg jij hier water van in je mond? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en misschien staan de heren dan binnenkort op jouw evenement!

BBQ Foodtruck
Boek Deze Food Truck