Project omschrijving

Kaldi mobiel Hilversum

Ben je op zoek naar een vrolijke smaakmaker voor op je bedrijfs-of tuinfeest? Dan komt deze Italiaanse driewieler met koffieapparatuur en professionele barista graag bij je voorrijden. Wanneer de Kaldi mobiel Hilversum langs komt, ontstaat er direct een unieke koffiebeleving. Bovendien komt deze koffie foodtruck naar je toe rijden voor opdrachten die 150 km rondom Breukelen of Utrecht te vinden zijn. Vanzelfsprekend met de perfecte koffie in de kar natuurlijk!

Koffie op maat

Als er iets niet kan ontbreken op een evenement, is het koffie. Tenslotte lusten festivalbezoekers wel een ‘bakkie’, bruiloftsgasten willen graag een goede shot om de avond vol te houden en op een markt is koffie er om de handen op te warmen. Daarom is goede koffie is goud waard. Heb je iets te vieren of is er een speciale gelegenheid? Om die reden verras je bezoekers, geliefden of personeel met een heerlijke kop koffie. Twijfel je of de Kaldi mobiel Hilversum bij jou voor kan rijden? Geef gerust aan ons door wat jouw wensen zijn, dan spelen we daar op in.

 

Kaldi mobiel Hilversum

Dit is waarom de Kaldi mobiel Hilversum een goede match is voor jouw feestje:

Producten:

  • Ten eerste schenken ze espresso én thee met het biologische Rainforest keurmerk.

Capaciteit:

  • Ten tweede kunnen ze ongeveer 100 koppen koffie per uur uitgeschenken.

Weerbestendigheid:

  • Daarnaast komt de Kali mobiel Hilversum bij regen en zonneschijn gewoon jouw kant op. Alleen bij hevige storm en onweer blijft de truck binnen staan.

Locatie

  • De Kaldimobiel komt naar je toe voor opdrachten die 150 km rondom Breukelen, Utrecht te vinden zijn

Professionele Barista

Met deze ‘piaggio’ haal je altijd een gecertificeerde barista naar jouw evenement. Ter illustratie, deze professionele koffiemaker verfraait de simpele koffie met ‘melkkunst’ en zogenoemde ‘latte art’. Daarnaast kan deze koffie-koning(in) talloze koffieweetjes delen met de gasten, waardoor het ook een soort koffie experience wordt. Van espresso tot cappuccino tot een kop thee. Kortom, een koffie (en thee) foodtruck met lachend personeel dat voor je klaart staat.

De kaldi mobiel Hilversum

De kleine, wendbare Kaldi koffie foodtruck rijdt makkelijk bij je bedrijf of huis voor. Niet alleen rondom Breukelen, maar ook tot Utrecht en Hilversum. De heerlijke, gebrande koffiebonen van het merk Kaldi worden vanuit de hele wereld verzameld. Bijvoorbeeld koffie uit Colombia, Brazilië, Kenia of Indonesië. De koffiebonen zijn allemaal gecertificeerd met het Rainforst keurmerk. Dat wil zeggen, een biologische koffieboon. Wil je graag dat er een specifieke koffie wordt geschonken op jouw feestje? Dat kan! Door middel van een gesprek met Go Celebrate, kan je jouw wensen doorgeven voor de Kaldi koffie foodtruck.

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kaldimobiel-hilversum.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kaldimobiel-hilversum-eigenaar.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kaldi-mobiel-entertainment.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kaldimobiel-bezoekers.jpg”]

[/slideshow]

Wil je verder kijken naar een andere koffie foodtruck? Bekijk het overzicht van koffie trucks op Go Celebrate.

VOLG Go Celebrate