Foodtruck Bergen op zoom

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Bergen op Zoom en omgeving.

alle soorten foodtruck zijn beschikbaar in Bergen op Zoom

Stadsparken die vol lopen met enthousiaste food liefhebbers, onoverdekte foodhallen die omgetoverd worden tot foodwalhalla’s. Foodtrucks in Bergen op Zoom en ver daarbuiten kennen deze setting maar al te goed. De afgelopen jaren maakte de inwoners van Bergen op Zoom kennis met de mobiele keukens en hun culinaire wereldgerechten. Sindsdien worden de foodtrucks uit Bergen op Zoom ook regelmatig ingehuurd voor bruiloften, personeelsfeesten en andere evenementen. Van pizza’s tot heerlijk vlees van de barbecueen van churros tot aan heerlijke warme en koude drankjes. Er is voor ieder wat wils!

 
foodtruckers in actie tijdens event
broodje met vlees vanuit een foodtruck

gezien tijdens de Food stoet?

Bergen op Zoom heeft inmiddels al meerdere keren bewezen dat het de foodfestivals in hun hart heeft gesloten. Foodtruck festival ‘Food Stoet’ is hier een mooi voorbeeld van.

Een prachtig terrein ingericht met foodtrucks uit Bergen op Zoom en omgeving, verschillende muzieksoorten en spectaculaire entertainment acts. Ben jij ze al tegengekomen en wil je ze nu ook voor jouw evenement inhuren? Dat kan natuurlijk altijd! Vraag een vrijblijvend offerte bij ons aan en dan laten wij je snel weten wat de mogelijkheden zijn.

onze leveranciers

Foodtrucks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij zijn een online platform dat foodtrucks en klanten verbindt. Wij hebben inmiddels meer dan 500 foodtrucks in ons bestand, waardoor wij altijd een goede match kunnen maken voor jouw evenement. Wij bieden foodtrucks voor alle soorten gelegenheden. Van tuinfeest tot bedrijfsborrel en van bruiloft tot congres.

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck met bankjes

Enkele van onze klanten in Bergen op zoom, Noord-Brabant en omgeving

philip morris logo
tempo team logo
synergie logo
tss group
heijmans logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.