Foodtruck Doetinchem

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Doetinchem en omgeving.

Foodtruck huren in Doetinchem

Doetinchem, de stad van kunst en culturele evenementen. De stad van betaald voetbal. De stad van verschillende natuurgebieden en de stad waar 200 km lopen in een week inmiddels landelijk omarmt wordt. De perfecte stad dus ook voor de culinaire creatievelingen met hun foodtrucks.

Foodtrucks in Doetinchem kleuren het straatbeeld en worden inmiddels breed ingezet tijdens bruiloften, congressen en evenementen. Proef van de wereldse keukens en geef je gasten een prachtige herinnering mee voor later. 

foodtruck festival achterhoek
burger foodtruck

gezien tijdens Foodtruck festival Achterhoek?

Foodtrucks uit Doetinchem en omgeving, misschien ben je ze al tegengekomen tijdens het foodtruckfestival Achterhoek in het recreatiegebied Stroombroek. Daar werden de zintuigen geprikkeld van food liefhebbers uit de Achterhoek. Lekker op de fiets richting een festival en heerlijk genieten van goede muziek, theater en heerlijk eten uit de beste foodtrucks van Nederland.

onze leveranciers

In 2014 was er nog geen overzichtelijk boekingsplatform voor eventcatering en food trucks, en vanuit de frustratie die dat opriep bij zowel de cateraars als eventprofessionals en evenementenlocaties is Go Celebrate geboren.

De missie van Go Celebrate is om gemeten naar klanttevredenheid het meest succesvolle zelf gefinancierde boekingsplatform voor events, catering en food trucks te worden in Europa. 

foodtrucker aan de arbeid

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck eten uit een foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruckers in de foodtruck

Enkele van onze klanten in Doetinchem, Gelderland en omgeving

jobxion logo
olympia logo
gazelle logo
comaen logo
velocitas logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.