Project omschrijving

Pèpes IJs & Piepers

Sinds kort is Pèpe’s IJs uitgebreid met een nieuwe truck, namelijk Pèpe’s Piepers! Nu verzorgen ze niet alleen ambachtelijk boerenijs op locatie, maar eventueel ook gespiraliseerde piepers aan huis!

Boek deze foodtruck

Pèpe’s IJs en gespiraliseerde piepers

Het ambachtelijk boerenijs van Pèpe’s is van hoge kwaliteit. Je kan zorgeloos genieten zonder allerlei kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen binnen te krijgen. De 80 koeien het gekozen melkveebedrijf worden met een melkrobot gemolken. Deze melk wordt eerst gepasteuriseerd voordat deze tot ijs wordt verwerkt. Het sorbetijs is echter lactosevrij en dus geschikt voor mensen met een koemelk allergie! Al het ijs wordt rechtstreeks bij de boer ingekocht voor een betaalbare prijs. Het resultaat is behalve verrukkelijk ook nog eens verantwoord! Op dit moment heeft Pèpe’s IJs een selectie gemaakt van vijf verschillende smaken. Meer kunnen ze helaas niet meenemen. Maar ze staan zeker open voor suggesties als je het assortiment zou willen aanpassen.

pèpe's ijs

Mobiele ijsco oldtimer uit Modena, Italië

Pèpe’s IJs is voorzien van een mobiele ijscorner die ze helemaal zelf uit Modena hebben gehaald. Deze oldtimer uit 1980 is nog steeds in staat om op diverse evenementen iedereen van ambachtelijk ijs te voorzien. Daarnaast staan ze ook op andere gelegenheden met hun Fiat 900 Pulmino. Maar met mooi weer komen ze ook graag met hun handgemaakte ijscokar naar Arnhem Noord. Tot slot zijn ze ook met hun antieke bakfiets te zien bij de ingang van het kasteel van Rozendaal.

Menu

Producten / Gerechten:

Ambachtelijk boerenijs van Pèpe’s IJs

IJs:

  • Aardbei vruchtenijs
  • Citroen sorbet
  • Chocolade roomijs
  • Vanille roomijs
  • Yoghurt met een bosvruchten twist

Piepers:

Spiraal gesneden gefrituurde en gekruide piepers op een stokje

Capaciteit:

Pèpe’s IJs & Piepers kan per evenement minstens 600 gasten bedienen.
Met de juiste voorbereidingen kan dit aantal oplopen tot max. 1500

Beschikbaarheid:

Deze foodtruck is geschikt voor zowel in- als outdoor evenementen.

VOLG Go Celebrate