Catering Den Haag

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Den Haag en omgeving.

alle soorten cateraars zijn beschikbaar in den Haag

Ben je op zoek naar een cateraar in Den Haag en wil je graag dat de organisatie goed geregeld is? Go Celebrate zorgt voor de beste match van een chef, de keuken en de gelegenheid. Of je nu voor 200 man iets organiseert of voor je 10 beste vrienden. Denk aan speciale locaties, voortreffelijk eten en een vlekkeloze organisatie. Is het voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum voor het bedrijf of voor een persoonlijk feestje met een intieme groep? Jij wilt toch ook dat jouw event soepel verloopt en je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt? Onder onze ‘Catering Den Haag’ categorie vallen de beste chefs die jouw event graag tot in de puntjes verzorgen.

hapjes en drankjes

Haagse catering op locatie

  • Een herendiner op de sociëteit
  • Een bedrijfsborrel op een dakterras
  • Speciale biertjes proeven
  • Een 6-gangen diner.

Heb je al een locatie en datum of staat het idee nog niet helemaal vast? In beide gevallen voorzien we je graag van advies en geven suggesties. Samen vinden we de cateraar in Den Haag die het beste past bij jouw wensen en creëren we een pop-up feestje. We houden rekening met jouw wensen en verzorgen de catering op het event van A-Z. Omdat we ons team van chef koks en cateraars goed kennen, weten we in no-time wie het beste aan jouw wensen kan voldoen.

RUime keuze aan Chefs, foodtrucks & cateraars

  • Grote bakken Italiaanse lekkernijen
  • Een volledig verzorgde rijsttafel.
  • Fusion coocking met Aziatische smaken of een Hollandse pot.

Eigenlijk is alles mogelijk. Ons bestand van chefs, foodtrucks uit Den Haag en cateraars is ondertussen zo groot geworden dat alles er in zit. Van zoetigheid tot hartig, van avondeten tot cocktails. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij zullen je een aantal goede suggesties doen. Misschien wil je eens Indiaas eten proberen, wil je een veganistisch diner organiseren of de lekkerste beef hapjes rond laten gaan op jouw evenement. Van tapas, tot lunch tot champagne ontbijt, samen verzorgen we de catering Den Haag.

catering gerecht

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Geen stress in aanloop naar jouw evenement!

Ben je op zoek naar een Haagse cateraar? En twijfel je nog over de hoeveelheid mensen, de locatie of het type eten? In dat geval kunnen we je hier allemaal verder mee helpen. Ook wanneer je al exact in je hoofd hebt wat het moet worden, wij vinden de juiste Haagse match voor jouw event. Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt, geef je jouw wensen en eventuele vragen door. Eén van onze food-matchmakers belt je terug en neemt nog eens met je door waar je precies naar op zoek bent. Gewoon om er zeker van te zijn dat je event goed verloopt! Daarna bespreken we samen de mogelijkheden. De chefs gaan aan de slag met het eten koken, maar wij gaan voor je rennen en nemen de organisatie op ons. Wil je een Haagse cateraar?

ma t/m vr. Binnen twee uur een reactie

Dit keer geen flauwe en kleffe hap. Mooie ingrediënten verdienen aandacht, passie en zorgvuldigheid. Iedere chef heeft z’n eigen specialiteit. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar een goede match. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan gaan onze event professionals voor jou aan de slag.

Zit er haast bij de aanvraag? Geen probleem. Op normale werkdagen nemen we binnen twee uur contact met je op om de wensen en specificaties door te nemen. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag om de juiste partij voor je te vinden.

catering gerechten

Enkele van onze klanten in Den haag, zuid-holland en omgeving

4evergeen logo
tempo team logo
heijmans logo
aafje logo
olympia logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.