Kerst catering

Geniet van een heerlijk kerstbuffet met familie of collega's

"Zolang de catering met kerst maar geregeld is, vind ik het goed!"

Aldus Frank, die met de kerst helemaal geen zin had om zich weer uitgebreid te gaan uitsloven in de keuken, zonder ook maar iets mee te krijgen van wat de familie elkaar allemaal te vertellen had in de woonkamer. Daar wilde hij dit jaar ook gewoon lekker aan deelnemen. Even lekker: “De boel, de boel!” 

De familie waardeerde het de voorgaande jaren altijd enorm, dat hij alle moeite stak in dat stukje wild of die pittige pompoensoep uit 2017, daar hadden ze het namelijk nu nog over in de familie. Nee! Dit jaar pakken we het anders aan aldus Frank. We laten ons gewoon eens lekker allemaal culinair verwennen door een cateraar die al vaker met dit bijltje heeft gehakt. 

catering chef

Kerst catering zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt

Of je voor een klein groepje personen een kerstdiner wilt voorbereiden of voor tientallen gasten een geslaagd kerstevenement moet organiseren, bij Go Celebrate hebben we verschillende soorten cateraars. Zo heb je keuze uit een uitgebreid menu aan huis of een privé chef die jouw woonkamer omtovert tot een restaurant. Maar ook voor de grootste groepen kunnen we kersthapjes verzorgen vanuit een versierde foodtruck. Denk aan een bord snert, warme chocolademelk of een glas glühwein. Liever een glaasje bubbels tijdens een Kerstborrel in plaats van een uitgebreid menu? De Champagnebus serveert binnen een uur 450 glazen champagne, wijn, bier en fris en verzorgt naar wens ook een aantal luxe hapjes zoals oesters en petit fours.

Kerstbuffet aan huis met een privé kok

Mocht je liever achterover willen leunen en het diner compleet uit handen willen geven, dan kun je kiezen voor een privé kok aan huis. Daarbij worden namelijk ook de inkopen, het uitserveren en de afwas voor je geregeld.

Veel koks die bij ons aangesloten zijn kunnen een compleet 3-, 4- of 5-gangen diner verzorgen zodat jij zorgeloos kunt genieten van de feestdagen die er echt toe doen: samenzijn met vrienden en familie. Mocht je je zinnen hebben gezet op een specifieke chef dan moet je er wel snel bij zijn.

Een privé chef inhuren tijdens de feestdagen is ontzettend populair en veel chefs zitten al in de zomer volgeboekt.

kerstboom

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

catering aan huis

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen cchefs voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details van jouw kerstborrel en zorgen dat de chefs op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

kerstdiner

Enkele van onze klanten die kozen voor een kerstbuffet op locatie

etos logo
trendzer logo
teqoia logo
building services logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. 

De boodschappen en de afwas? Ook dat wordt speciaal voor je geregeld door onze chefs!

De chef doet de inkopen, neemt zijn eigen potten, pannen en servies mee en jij kunt gewoon ontspannen en genieten van de alle feestelijkheden.