Project omschrijving
Wie is Stephan van den Berg?
Liefde voor eten en drinken heeft hij altijd gehad en zal hij altijd blijven houden. Stephan van den Berg begon op jonge leeftijd al met koken en heeft inmiddels ruim 10 jaar professionele ervaring. Hij liet zich inspireren door op onderzoek uit te gaan bij diverse eetgelegenheden en kookt graag gezonde maaltijden wanneer je er zelf geen tijd voor hebt.
Stephankookt
Geen boodschappen doen, niet urenlang in de keuken staan en de afwas inbegrepen? Stephan is jouw privé kok in je eigen keuken. Je hoeft dus zelfs de deur niet uit. Stephan kookt echter ook graag op het werk of welke andere gelegenheid dan ook. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste locatie doorgeven en wanneer je van de gerechten wil genieten. Met of zonder wijntje ernaast.
Sterklas gezel-chefkok
Verantwoordelijk voor aardappel, pasta en groentegarnituren als entremetier bij De Librije weet Stephan wel van wanten. Het is pas het tweede restaurant in Nederland met een 3e Michelinster. Eten en drinken doe je iedere dag, maar bij de Librije maken ze het graag tot een feest. Stephan begon echter bescheidener en was chef de partie in nog twee 1-sterrenrestaurants. Daarnaast heeft hij ook nog eens echte wijnkennis en staat hij ingeschreven bij het gastronomisch gilde.
Wat Stephan serveert
Menu
Een greep uit Stephans 5-gangen menu’s
Exclusief |
Walking |
|
---|---|---|
|
|