Project omschrijving
Wie is Sophie van Oyen?
Sophie van Oyen is afgestudeerd aan de Haagse universiteit voor voeding en diëtiek. Met haar half-Britse roots besloot ze in Londen verder te studeren en leerde ze meer over voeding en wijn. Van intern bij HelloFresh is ze inmiddels ontpopt tot cateraar en chef. Na ervaring in de keukens van Londen is ze ruim twee jaar geleden begonnen met haar eigen cateringbedrijfje in Amsterdam. Vanuit haar eigen keuken kookt ze voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een bruidstaart voor 150 man of een borrel op het bedrijf? Sophie omarmt de afwisseling en grijpt elke gelegenheid aan.
Sophie Eats
Van culinaire cupcakes tot custom-made cuisine. Sophie specialiseert zich graag in op maat gemaakte menu’s. Zowel voor familiebrunches als fashion press days. Sophie blijft graag even plakken, maar het is ook mogelijk dat ze haar gerechten gewoon bij je achterlaat. Ze verzorgt catering in verschillende vormen. Van royale taarten tot kunstzinnige hors d’oeuvres.
Heerlijk anders
Bij het bereiden draagt ze graag crocs. Hoewel ze ze foeilelijk vindt, zijn ze voor haar heerlijk om in te werken. Verder gebruikt ze haar eigen kleine keuken voor de voorbereidingen, maar droomt ze over een grotere werkkeuken zoals de omgetoverde garage uit Soof. Toch volgt ze ook wel de trends; zoals veel van onze chefs maakt ze gebruik van seizoensgebonden producten en ingrediënten.
Wat Sophie serveert
Menu
Een greep uit de menu’s van Sophie
5-gangen: Signature |
4-gangen: Vlees |
|
---|---|---|
|
|
Beoordeel Sophies kookkunsten
[margin type=”15″]
[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]
Geef hier jouw beoordeling over deze chef
[RICH_REVIEWS_FORM]