Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Houben Worstenbrood

Oke we moeten hem maken: of je worstenbrood lust? Zo flauw. Maar eigenlijk helemaal niet zo’n gekke vraag wanneer het aankomt op de Houben Worstenbrood foodtruck. Ook mensen die al jaren geen worstenbroodje hebben gegeten gaan zeker over de streep. Houben Worstenbrood serveert namelijk niet zomaar broodjes met een worst erin, hij serveert een knuistje met passie en smaak. En dat betekent smullen geblazen voor jou en je gasten!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Waarom deze food truck een match is voor jouw event? Bijvoorbeeld om:

  • De producten/gerechten:
    Zo serveert Houben verschillende soorten worstenbroodjes.
  • Capaciteit:
    Daarnaast kunnen er vanuit deze food truck 1300 gasten per uur worden voorzien van een heerlijk hapje.
  • De weersbestendigheid:
    Ook tijdens een flinke regenbui laat deze foodtruck laat zich niet uit het veld slaan. Dat betekent dat ze met liefde bij je komen voorrijden, op elke locatie.
Boek Deze Food Truck

Een familie worst

Je vroeg je af waarom er passie en smaak in deze food truck zit? Heel duidelijk, omdat de worstenbroodjes al worden gemaakt vanaf 1935. “In the beginning there was Willem. And Willem had a bakery…”. De Houben Worstenbrood food truck is namelijk een begrip in Eindhoven. Al in 1935 begon opa (Willem) de bakkerij. Daarna hebben (Pa) Peter en (Oom) Willem dit prachtige familiebedrijf voortgezet tot eind jaren negentig, waarna de bakkerijen werden verkocht. Kortom, we hebben hier niet zomaar met een worstenbroodje te maken.

De truck

Anno 2019 worden de worstenbroodjes nog steeds met veel plezier gebakken. Maar nu vanuit een professionele, grote kar. Bijvoorbeeld tijdens verschillende events & festivals. Misschien voor een markt, een festival of een familie event. Het leuke aan een worstenbroodje is dat ze zo makkelijk weg zijn te happen. Zo neem je er makkelijk en snel eentje mee. Ook kleine kids zijn dol op de de broodjes. Wie ook eigenlijk niet? Daarnaast heeft deze bakker ook nog een andere specialiteit waar velen warm van worden. Namelijk het vegetarische worstenbroodje. Daarnaast wordt elk broodje met een lach, een grap een een praatje geserveerd! Brabantse gezelligheid. Zo zien we het graag.

Boek Deze Food Truck