Project omschrijving
Op zoek naar een Italiaanse topkok voor op een aankomend evenement in Nederland, België of Luxemburg? Dan is Campo’s Foodtruck misschien wel een hele goede keuze. Met kwalitatieve en creatieve recepten weet hij de smaakpapillen van menig bezoeker te verleiden. Een toffe , hippe foodtruck met heerlijk eten, wat wil je nog meer?
Foodtruck Over
Pasta
- Pasta di Bologna: traditionele bolognaise saus volgens al-oud recept
- Pollo Formidable: verse tomatensaus met courgette en kip afgewerkt met pagritata & lente ui
- Pesto di Genova: groene pesto gecombineerd met gekonfijte kerstomaatjes
- Salmone Pikante: pittige rode zalmsaus met zongedroogde kerstomaten
- Pasta del Diablo: op chorizo worst gebaseerde saus met verse venkel
Italian BBQ
- Diverse BBQ opties
Antipasti
- Bruschetta
- Piadina Panchetta: gegrilde piadina met ricotta, pancetta, tomaat & rucola
- Piadina Vegetariano: gegrilde piadina met ricotta, aubergine, tomaat & rucola
- Polpetta: befaamde Italian meatball
- Panino Polpetta: Italian meatball tussen ciabatta
- Panino Porchetta: Italiaanse ciabatta met porchetta, rode uitencompote, rucola en dragon mayonaise
- Anti Pasto Skewers: divers aanbod van leuke, authentieke hapjes op een stokje (mozzarella/ prosciutto / zongedroogde tomaatjes / asparragi con prosciutto
- Rosemary Stick: takje rozemarijn geprikt in een bolletje mozzarella met een stukje verse ananas
- Piatto Anti Pasto: divers assortiment van verscheidene Italiaanse kazen/vleessoorten
CAMPO’S FOODTRUCK: VERLIEFD OP EEN FOODTRUCK FESTIVAL
Chef Dries Campo, de oprichter van Campo’s foodtruck raakte ooit verliefd tijdens een foodtruck festival. Niet alleen werd hij verliefd op zijn huidige vriendin, waarmee hij een eerste date had op het festival. Ook werd hij verliefd op het foodtrucker leven. Met al heel wat jaren ervaring in de horeca leek dit een logische volgende stap. Dries Campo zou foodtrucker worden.
CHEF MET ITALIAANSE ROOTS
Met zijn Italiaanse roots was de menukeuze niet al te moeilijk. De Italiaanse streetfood cultuur is gigantisch! Misschien wel een van de meest uitgebreide wereldkeukens. In de eerste instantie begon Dries met pasta’s maar het menu werd in een rap tempo uitgebreid. Tegenwoordig kun je voor alles wat met Italian streetfood te maken heeft bij Campo’s foodtruck terecht. Barbecues, pasta’s, belegde broodjes, apéro’s.. you name it!