Ideeën Sinterklaasfeest bedrijf

Sinterklaas. Wie kent hem niet? Nog even en hij staat weer met zijn pieten op onze deur te bonzen. Hij heeft het maar druk in die paar weken in Nederland. Al die schoentjes vullen met lekkers, al die huizen afgaan tijdens pakjesavond… En dan moet hij ook nog bij bedrijven langs! Daar worden ook heel veel sinterklaasfeestjes gevierd.

De poffertjes foodtruck Pofferdory helpt Sinterklaas elk jaar een handje. In dit blog delen een paar van hun ideeën voor geslaagd een sinterklaasfeest op je bedrijf. 

Op zoek naar leuke ideeën voor een sinterklaasfeest op je bedrijf? Wat dacht je van een poffertjes feestje?

Vol verwachting en nog beetje verlegen lopen de kinderen het gebouw van Fontys Eindhoven binnen. Hier organiseren de foodtruckers van Pofferdory elk jaar een fantastisch sinterklaasfeest voor jong en oud.

De hal van het schoolgebouw is gezellig aangekleed met slingers, kleedjes, kussentjes en spelletjes voor de kinderen.

Het eerste half uur kunnen zij zich vermaken met de oud Hollandse sjoelbak, springtouwen, kaatsballen of een van de uitgeprinte kleurplaten die verspreid liggen over een lange tafel.

En dan komt de Sint binnen…

Na verloop van tijd komt de Sint binnen. De kinderen nemen plaats op een van de comfortabele kussens die verspreid liggen door de ruimte. Een voor een worden zij naar voren gevraagd. De Sint heeft voor ieder kind een klein persoonlijk verhaaltje bij elk cadeautje voorbereid. Zodra iedereen een pakje heeft ontvangen, mag alles uitgepakt worden.

ïdeeën sinterklaasfeest bedrijf

Dat uitpakken gaat met een sneltreinvaart. Want in de tussentijd verspreid de geur van versgebakken poffertjes zich door de hele ruimte. Na het uitpakken mag iedereen weer aanschuiven aan tafel voor een lekker portie poffertjes met warme chocolademelk! 

Of wat dacht je van vers fruit dat in een chocoladefontein gedoopt wordt?

Ideeen Sinterklaasfeest Bedrijf

Lijkt het je wat? Zo’n aangekleed sinterklaasfeest op je bedrijf?

Elk jaar maakt Pofferdory er weer een feestje van in Eindhoven. Deze foodtruckers barsten van de ideeën voor leuke sinterklaasfeestjes op bedrijven.

Elk jaar kleden ze de boel nóg leuker aan. Lijkt dit jou ook wel wat? Neem vooral even contact met ons op!