Voor je vloeibare vitamientjes

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Sapkar of smoothie foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Liefhebber van de blender, of verzot op vers vruchtensap? Wees gerust! We hebben alvast een paar sapkarretjes en smoothie trucks voor je op een rijtje gezet. Van verse non-alcoholische aperitieven tot smoothies met een twist. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Sapkar met een knipoog

Sapkar the Mocktailclub

Wist je dat er drie manieren zijn om sap te produceren? Los van het wassen en dergelijke worden de sappen als vers, puur of concentraat geclassificeerd. ‘Vers puur’ en ‘puur’ sap worden na het persen vrijwel direct verpakt zonder toevoegingen. Concentraat vormt echter het merendeel van de sappen in de supermarkt vanwege de door het volume veel lagere transportkosten. Met behoorlijk wat toevoegde suikers zijn ze ook nog eens ongezond. Omdat sappen voornamelijk worden geconsumeerd voor hun vitaminegehalte is het natuurlijk goed om hierop te letten. Maar ook sappen met 100% fruit kunnen veel (natuurlijke) suikers bevatten. Vandaar dat sap altijd met mate genuttigd moet worden. Voor de mooiste combinaties van sap met een gematigde hoeveelheid suiker moet je bij The Mocktailclub wezen. Neem bijvoorbeeld de Tournée Minérale met verse frambozen, roze peperbessen en pompelmoessap.

Smoothie foodtruck met een twist

Sap vormt vaak de basis voor diverse soorten smoothies. Of een smoothie gezond is, hangt af van de ingrediënten. Net als vruchtensap bevatten ze soms veel suikers. Het onderscheid tussen een smoothie en een milkshake moet wel even gemaakt worden. Hoewel ze beiden kunnen bestaan uit een melkbasis gebruikt de milkshake soms ook roomijs. De gezondere optie is hierbij wel duidelijk. Over gezond gesproken; groene smoothies bestaan vaak uit 50% fruit om de andere helft van groenten uit te balanceren. Banaan als basis kan zowel de bittere smaak als aparte textuur tegengaan. Ten opzichte van sappen zijn smoothies ook wat gezonder, omdat ze de vezels van schil en zaden bevatten. Het is echter geen vervanging voor een vaste maaltijd, aangezien je maag sneller weer honger zal krijgen na drinken dan eten van fruit. Voor een tegenhanger van de (on)gezonde vaste maaltijd kan je bijvoorbeeld bij Vitamine Bo terecht.

Sapkar Bo

Zo werken wij

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan