Dat kan ook, een foodtruck huren zonder personeel

Evenementenbureau, grote cateraar of restaurateur? Dan wil je vast wel eens de uitstraling van een food truck bieden terwijl je wel aankan op de kwaliteit van je eigen eten en personeel.

Ook als je al een cateraar hebt, of zelf een cateringbedrijf bent is de uitstraling van een foodtruck een groot pluspunt op je evenement als decorstuk.

Je kan daarom bij ons eenvoudig een foodtruck huren zonder personeel. Van meer dan 700 foodtrucks in Nederland en België weten wij alle afmetingen, interne apparatuur, het nodige stroomverbruik en de reiskosten. Vul gerust de vrijblijvende offerte in. Wij helpen je graag om de beste match te vinden!

Ga voor een richtprijs uit van:

 • €450 per dagdeel
 • €800 per dag
 • €2000 per maand (korte termijn – 3-6 maanden)
 • €300-500 per maand (lange termijn – 36+ maanden)

Let: dit zijn richtprijzen! Het kan goedkoper of duurder uitvallen dus doe altijd een concrete specifieke aanvraag voor je beslist.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Foodtruck huren bij Go Celebrate

De meeste lege foodtrucks die we aanbieden worden het hele jaar door ingezet op festivals, bedrijfsevenementen een andere feestjes. De keukens zijn ingericht om verschillende typen gerechten te kunnen bereiden. Van lege caravans die je enkel voor promotie inhuurt, tot een volledig uitgeruste mobiele keuken die je wil gebruiken om je eigen concept te testen op een festival – alle soorten verhuuraanvraag komen bij ons langs. Denk aan:

 • Huur voor langere termijn – marketingcampagnes en promoties
 • Branding, bestickering en banners in de stijl van jouw merk op aanvraag
 • Het testen van je foodtruckconcept vóór je overgaat tot de aankoop van een truck
 • Huren voor een dag voor het evenement

Niet alle bij ons aangesloten foodtrucks zijn leeg te huren – bekijk de portfolio pagina’s voor inspiratie, en neem dan contact met ons op om te kijken of die specifieke truck leeg verhuurd kan worden en voldoet aan de specificaties van je evenement, of dat we iets moeten zoeken voor je dat er het meest op lijkt.

Type keuken

Leuk toch, zo’n unieke wagen op je evenement? Sommige wagens zijn al meer dan 30 jaar op de weg. Toch is het mogelijk ze van alle gemakken te voorzien: HACCP gecertificeerde koeling, friteuses, grill, bakplaten, koelwerkbank, diepvries en oven. Staat het niet standaard in de truck, dan is het meestal mogelijk de apparatuur bij te huren mits die in de wagen past.

Foodtruck Huren Zonder personeel

Ideaal voor elke gelegenheid

Wil je iets nieuws presenteren op een beurs? Dan is zo’n foodtruck wel een hele leuke eye catcher! Foodtrucks doen het goed bij productpresentaties. Nu komt het ook steeds vaker voor dat festivals graag een mobiele frituur op hun terrein willen plaatsen, maar liever een eigen chef hierin laten koken. Of ben je op zoek naar een foodtruck voor jouw bruiloft of privé feestje? Geen probleem, ook hier hebben we een leuk aanbod in. Een foodtruck zonder personeel huren kan er net voor zorgen dat je feestje meer pit krijgt.

Wij helpen je graag verder

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Kort Samengevat

 1. PRIJS
  Reken op een vanafprijs van €800 per dag of €450 per dagdeel, exclusief borg, reiskosten en schoonmaakkosten
 2. SERVICE
  We bellen nog even na: wat mag echt niet ontbreken? Past het? Is er genoeg stroom?
  Zo zorgen we ervoor dat de match perfect is.
 3. ORGANISATIE
  Wij zorgen ervoor dat de foodtruck op locatie komt, helemaal in jouw huisstijl
  gebrand. Meerdere locaties? Wij maken desgewenst je draaiboek.
 4. SUCCES
  We laten het eten aan jou over! Wil je op de dag zelf ondersteuning?
  Zijn we ook voor in te huren.