Catering Rotterdam

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Rotterdam en omgeving

alle soorten cateraars zijn beschikbaar in Rotterdam

Wil jij graag speciale catering uit Rotterdam? Go Celebrate regelt het voor je! In ons ‘catering Rotterdam’-bestand hebben wij de beste cateraars uit de havenstad gebundeld. Wellicht heb je een bedrijfsfeestje met 200 man, of organiseer je iets leuks voor een familiedag? Wij maken de juiste match voor je! Onze Rotterdamse chefs kunnen je verschillend heerlijks aanbieden. Wil je graag dat het catering-werk uit je handen wordt genomen en wil je een passend aanbod krijgen van catering in en uit Rotterdam? Geef je wensen aan bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

gedekte tafel
feestje

De beste catering uit Rotterdam

Onze Rotterdamse chefs weten wat goed nassen is. Van de Coolsingel tot de Koopgoot en van Hoogvliet tot Overschie: wij hebben allerlei Rotterdamse cateraars in ons bestand en gaan jouw verwachtingen overtreffen. Wij zijn een ‘catering Rotterdam’-matchmaker en kunnen dus alles voor je  regelen: van  frietkraam tot een vijf-gangen diner aan huis. Daarnaast is er ook een heel bestand aan Rotterdamse Foodtrucks voor je evenement beschikbaar. Met een Marokkaanse, Indonesische of Mexicaanse keuken. Of misschien speciaal biertjes?  Een ijscokar? Geef je wensen door en wij maken de juiste match.

catering events van 10 tot 600 man

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor catering Rotterdam? Ben je net op zoek naar een cateraar buiten de havenstad? Of heb je andere verzoeken voor jouw evenement? Dien gerust een aanvraag in! Maar 1 ding is zeker: er is echt van alles mogelijk. Als je op een doordeweekse dag een offerte aanvraagt, bellen wij dezelfde dag nog om naar jouw wensen te luisteren. Daarna doen we je een aantal suggesties van Rotterdamse cateraars waarvan wij denken dat het bij jouw evenement past. Van A-Z kunnen er evenementen worden opgezet van 10 tot 600 man, zonder dat jij er al te veel moeite voor hoeft te doen. Dien je aanvraag in en wij hangen zo snel als mogelijk is bij je aan de lijn.

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

presentator

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

tafel gedekt

Enkele van onze klanten in Rotterdam, Zuid-Holland en omgeving

vodafone logo
engie logo
BDO Accountants
jumbo logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.