Poffertjeskraam huren voor je eerstvolgende evenement

Dol op die dikke,leuke deegbolletjes met bloemsuiker? Dan weet je dat het poffertje meer is dan een kabouterpannenkoek. In hetzelfde beslag wordt bijvoorbeeld gist als rijsmiddel gebruikt. Halverwege het garen wordt de poffer omgedraaid om de zachtheid aan de binnenkant te bewaren. Hoewel de oorsprong onduidelijk is, gaat het gerucht dat de ‘Broedertjes’ als eerst in het klooster werden gebakken. Verder zijn de doppen zelfs vastgelegd op schilderijen en is het duidelijk dat ze graag gegeten worden met poedersuiker, stroop of advocaat. Al trek gekregen? Hieronder hebben we alvast een paar poffertjeskramen voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het aanbod van lekkere en lees meer als je een poffertjeskraam huren wil.

Traditionele poffertjeskramen

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Beste poffertjeskraam van 2019

poffertjeskraam huren

Een handjevol deegkussentjes met een dekentje poedersuiker en een golvende botersliert erbovenop.Perfect om te delen! Onder andere verkrijgbaar met Advocaat, Grand Marnier en Likeur 43. Maar ook zonder alle alcoholmogelijkheden staan de poffertjes van Pofferdory op de eerste plaats. Mogelijk in de hele wereld! Op het grootste foodtruck festival van de wereld wonnen zij de 1e prijs in de categorie zoet. De anonieme vakjury bestond zowel uit chefs als journalisten. Maar ook professionals en foodtruck fanaten. Op het Brussels Food Truck Festival beoordeelde zij deze poffertjes als de beste binnen 10 disciplines. Als dat niet veelbelovend is! Bovendien kan je bij Pofferdory je dorst lessen met huisgemaakte Bio limonade. Bijvoorbeeld met gember, munt en frisse citrusvruchten. Laatst heeft de poffertjeskraam een vers likje verf gekregen en kan er dus weer helemaal tegenaan! Geïnteresseerd in deze poffertjeskraam? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan! Boek een datum en bekijk eens!

Poffertjeskraam op Locatie

Het is een authentieke oer-Hollandse mobiele kraam, maar de lekkernijen dragen een modern jasje. Met 10 verschillende toppings zoals appel-kaneel, warme kersen, of aardbeien met vanillesaus valt er dus helemaal niets te klagen.Alles is lekkere! Iedereen is binnen akkoord!   Bovendien wordt het beslag gemaakt van vitaminerijk boekweitmeel en tarwebloem.Wat resulteert in het perfecte porties! Sinds 2012 serveert JoJo met succes op zowel weekmarkt als MTV awards. Vooral de Oldtimer opstelling trekt natuurlijk de aandacht. Deze heeft de uitstraling van een klassieke houten bakfiets en middeleeuwse tent. Red een prinses poffertje in noot met krokante karamel! Maar wat denk je dan van de Bonbon bolletjes met Grand Marnier? Ook benieuwd naar de andere smaakverrassingen? Probeer dan de Party Poffertjes met een mix van alle toppings erop! Dat wordt pas een feestje. Geïnteresseerd in deze mooie,mobiele poffertjeskraam? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

poffertjeskraam op locatie
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan