Pizza catering op je eerstvolgende evenement

Neem de schep in eigen hand en schuif die deegplaten de oven in! Ervaar diverse Napolitaanse delicatessen in je tuin, of smul van Romaanse sferen op je evenement. Wil je dus pizza catering op locatie en ben je op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle pizza cateraars even voor je op een rijtje gezet. Met menig mobiele oven zit er vast wel een toffe pizza party voor je tussen. Laat je inspireren door het volledige pizza aanbod en neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Pizza catering vanuit italië tot op je bord

Pizza catering

De oorsprong van de pizza is moeilijk te plaatsen. In veel landen rond de Middellandse Zee wordt wel wat beweerd over de deegbodems. Brood wordt echter al duizenden jaren gebakken. Maar sinds de zeventiende eeuw wordt een melding gemaakt in Napels. Bovendien werd de beroemdste pizzaiolo van Napels uitgenodigd door de koning van Italië. Dit was het moment waarop de Margherita werd uitgevonden. De Italiaanse pizza associatie (Associazone Verace Pizza Napoletana) stelt strenge eisen aan de Napolitaanse traditie. Maar dat wil niet zeggen dat ze alleen in Italië zijn te verkrijgen. De associatie verlangt dat ze gebakken worden in een echte houtoven. Maar zo’n ding kan al gauw 2000 euro kosten. Duurt even voordat je die pizza’s er weer uit haalt. Dan is zo’n mobiele pizzaoven dus ideaal! Zo heb je pizza voor een prikkie en eveneens een mooie ambiance! Met de pizza oven van Puur Proevers bijvoorbeeld.

Pizza Catering

Optima Forma

Met zo’n steenoven kan je natuurlijk veel meer dan alleen pizza’s bakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van flammkuchen en tarte flambée? Wat het verschil is tussen de twee? We hebben eigenlijk geen idee. Beiden zijn op basis van crème fraîche, uitjes en spek. Maar er zijn inmiddels vele variaties te vinden. Je kan ze in ieder geval allebei bij Ovenmobiel bestellen. Bovendien is het mogelijkheid om een heel antipasti buffet erbij te krijgen. Ook de oven kan op andere manieren gevuld worden. Bijvoorbeeld met knoflook gamba’s of gegrilde kip! Verder heeft Ovenmobiel vijf verschillende ovens tot zijn beschikking: Maximus; Alfa Ciao; Pizzakar 100 en 120; en tot slot de G3 Ferrari Delizia. Deze laatste is een tof tafelmodel waarmee je zowel binnen als buiten elektrisch pizza’s kan bakken. De grootste steenoven heeft een capaciteit van 40 pizza’s per uur. Geleverd met voldoende beukenhout en gereedschap kan het feest gelijk beginnen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan