Pizza Catering

Kies uit het grootste aanbod pizza cateraars

Pizza catering op je eerstvolgende evenement

Neem de schep in eigen hand en schuif die deegplaten de oven in! Ervaar diverse Napolitaanse delicatessen in je tuin, of smul van Romaanse sferen op je evenement. Wil je dus pizzeria catering op locatie en ben je op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle pizza cateraars even voor je op een rijtje gezet. Met menig mobiele oven zit er vast wel een toffe pizza party voor je tussen. Laat je inspireren door onze pizza foodtrucks en neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden.

catering op locatie met mensen
pizza op tafel

Pizza op locatie vanuit een mobiele pizzawagen

De oorsprong van de pizza is moeilijk te plaatsen. In veel landen rond de Middellandse Zee wordt wel wat beweerd over de deegbodems. Brood wordt echter al duizenden jaren gebakken. Maar sinds de zeventiende eeuw wordt een melding gemaakt in Napels. Bovendien werd de beroemdste pizzaiolo van Napels uitgenodigd door de koning van Italië. Dit was het moment waarop de Margherita werd uitgevonden. De Italiaanse pizza associatie (Associazone Verace Pizza Napoletana) stelt strenge eisen aan de Napolitaanse traditie. Maar dat wil niet zeggen dat ze alleen in Italië zijn te verkrijgen. De associatie verlangt dat ze gebakken worden in een echte houtoven. Maar zo’n ding kan al gauw 2000 euro kosten. Duurt even voordat je die pizza’s er weer uit haalt. Dan is zo’n mobiele pizzaoven dus ideaal! Zo heb je pizza voor een prikkie en eveneens een mooie ambiance! Met de pizza oven van Puur Proevers bijvoorbeeld.

Pizza bakken op locatie met zo'n traditionele steenoven

Een pizzabakker op locatie. Wie wil dat nou niet? En met zo’n steenoven kun je natuurlijk veel meer dan alleen pizza’s bakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van flammkuchen en tarte flambée? Wat het verschil is tussen die twee? We hebben eigenlijk geen idee. Beiden zijn op basis van crème fraîche, uitjes en spek. Maar er zijn inmiddels vele variaties te vinden. Je kan ze in ieder geval allebei bij Ovenmobiel bestellen. Bovendien is het mogelijkheid om een heel antipasti buffet erbij te krijgen. Ook de oven kan op andere manieren gevuld worden. Bijvoorbeeld met knoflook gamba’s of gegrilde kip! Verder heeft Ovenmobiel vijf verschillende ovens tot zijn beschikking: Maximus; Alfa Ciao; Pizzakar 100 en 120; en tot slot de G3 Ferrari Delizia. Deze laatste is een tof tafelmodel waarmee je zowel binnen als buiten elektrisch pizza’s kan bakken. De grootste steenoven heeft een capaciteit van 40 pizza’s per uur. Geleverd met voldoende beukenhout en gereedschap kan het feest gelijk beginnen.

ovenmobiel

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante pizza cateraars voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de cateraars op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een cateraar bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

the cooking farm pizza's maken

Enkele van onze klanten die kozen voor pizza catering

wiertz logo
comaen logo
tempo team logo
van hool logo
brixs logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars.

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.