Een uitzonderlijke barbecue met BBQ catering

Gek op grillen of op zoek naar iets smokin’ hots? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk de beste BBQ foodtrucks even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je vooral inspireren voor je eerstvolgende feestje. Van bedrijfsborrel tot bruiloft, festival of verjaardag. En neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diverse BBQ catering opties.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
BBQ Catering van Hete Bliksem

Prijswinnende BBQ Chefs op locatie

Hete Bliksem was de winnaar van de 24kitchen Food Truck Awards 2017. Zij weten dus wel van wanten als het om BBQ catering gaat. Het geesteskind van Elmar Gerekink verzorgt alles van kogelbiefstuk tot gambaspies. Naast barbecue bereiden ze ook heerlijke broodjes. Rijk belegd met warme beenham of hete kip. Voor de vegetariërs zit er ook wel iets tussen. Röstikroketjes met honingmosterdsaus, of bijvoorbeeld spinazie pannenkoekjes met blauwe kaas. Komen er dus kritische eters op jouw aankomende feestje? Dan is dit wel een fantastische optie!

Mobiele oven of enorme smoker

Buiten koken kan op veel verschillende manieren en BBQ catering leent zich er waarschijnlijk het best voor. In tegenstelling tot binnen vergt buiten koken de kunst om de temperaturen onder controle te houden. Verder is de vraag hoe jij je de barbecue precies voorstelt. Ga je liever zelf aan de slag, of laat je het aan de grillmasters over? Voor barbecueën met impact kan je bijvoorbeeld een zeven meter lange smoker laten voorrijden. Als je achtertuin echter geen festivalterrein is, kan je ook een kleiner model uitzoeken, of voor een kogelvormige OFYR gaan

Grill 'n Smoke

Onze bijzondere BBQ cateraars

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan