BBQ Catering

Kies uit het grootste aanbod BBQ cateraars in de omgeving

Een uitzonderlijke barbecue met BBQ catering

Gek op grillen of op zoek naar iets smokin’ hots? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk de beste BBQ foodtrucks even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.

Laat je vooral inspireren voor je eerstvolgende feestje. Van bedrijfsborrel tot bruiloft, festival of verjaardag. En neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diverse BBQ catering opties.

Prijswinnende BBQ Chefs op locatie

Hete Bliksem was de winnaar van de 24kitchen Food Truck Awards 2017. Zij weten dus wel van wanten als het om BBQ catering gaat. Het geesteskind van Elmar Gerekink verzorgt alles van kogelbiefstuk tot gambaspies.

Naast barbecue bereiden ze ook heerlijke broodjes. Rijk belegd met warme beenham of hete kip.

Voor de vegetariërs zit er ook wel iets tussen. Röstikroketjes met honingmosterdsaus, of bijvoorbeeld spinazie pannenkoekjes met blauwe kaas.

Komen er dus kritische eters op jouw aankomende feestje? Dan is dit wel een fantastische optie!

Mobiele oven of enorme smoker

Buiten koken kan op veel verschillende manieren en BBQ catering leent zich er waarschijnlijk het best voor. In tegenstelling tot binnen vergt buiten koken de kunst om de temperaturen onder controle te houden. Verder is de vraag hoe jij je de barbecue precies voorstelt.

Ga je liever zelf aan de slag, of laat je het aan de grillmasters over? Voor barbecueën met impact kan je bijvoorbeeld een zeven meter lange smoker laten voorrijden. Als je achtertuin echter geen festivalterrein is, kan je ook een kleiner model uitzoeken, of voor een kogelvormige OFYR gaan

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

bbq foodtruck

BBQ op locatie met de allerbeste cateraars

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante BBQ cateraars en foodtrucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Korte lijntjes met onze BBQ foodtruck leveranciers

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten die kozen voor een BBQ catering

arvato
olympia logo
ndc logo
Sodexo logo
INTK logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars.

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.