Project omschrijving

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn heeft een passie voor yoghurt; whole day, every day! Dat willen ze graag met heel Nederland delen, om iedereen te inspireren met yoghurt. Yoghurt is het hele jaar èn de hele dag verrassend en loei lekker, en met deze truck komen ze als bekend concept naar je toe! Ga voor jouw biologische yoghurt naar keuze, en voeg hier heerlijke toppings aan toe. Een crunchy nootje, fris vers fruit, heerlijke stukjes fair trade chocolade en/of een smaakvolle siroop. Schijnt de zon volop? Ze hebben ook Frozen Yoghurt bij ons! Liever een lekkere smoothie? Yoghurt Barn will bring it all. Spring aan boord en begin jouw ontdekkingsreis langs de verschillende mogelijkheden van yoghurt: puur, vers, biologisch en gezond!

Wat heeft Yoghurt Barn?

Yoghurt BarnVan een beker yoghurt maken zij voor jou een healthyof een guilty pleasure. Als gast kies je zelf hoe jouw yoghurtje eruit komt te zien of kies je één van de samengestelde specials. De Barnista staat klaar om je te inspireren en jouw yoghurtfeestje compleet te maken. Met 18 verschillende verse toppings en 3 verschillende soorten yoghurt (mager, hangop en frozen) kunnen zij iedereen de ultieme yoghurtbeleving bieden. Yoghurt Barn is dus de ideale yoghurt foodtruck voor elk soort evenement. Ze staan voor alles open en denken graag met je aanvraag mee!

Dit hebben ze al eerder gedaan op evenementen als KLM Open, Solar, TREK en voor bedrijven als Rabobank en 3FM. Zij zijn al fan, nu jij nog!

Yoghurt Barn op jouw event

Yoghurt Barn is een interessante en verrassende toevoeging aan elke gelegenheid op locatie. Per uur kunnen ze max. 150 producten klaarmaken. Of je dus een bruiloft te vieren hebt, een verjaardagsfeestje organiseert of een bedrijfsfeest aan het plannen bent, een feestje met een foodtruck is altijd leuker!

Menu

Yoghurtfeestjes!

VOLG Go Celebrate