Project omschrijving

Chef Willem ten Teije

Willem ten Teije is culinair ondernemer. Ooit begon hij zijn carrière als politicoloog, maar besloot toch om zijn droom na te jagen. Als (mede-)eigenaar van zowel Padron Streetfood als Willem & Cammeraat legt hij de nadruk op verantwoord, maar vooral lekker samen eten. Naast luxe diners op locatie rijdt hij gerust ook één van zijn drie foodtrucks voor.

Willem & Cammeraat

Met zijn cammeraat Ruben, ofwel Ruben Cammeraat, verzorgt Willem ten Teije creatieve culinaire evenementen. Hij streeft ernaar al ondernemend zijn filosofie over heerlijk eten te verspreiden. Met hun mobiele restaurant kunnen ze op vrijwel iedere locatie, binnen of buiten, een keuken opbouwen. Indien gewenst leveren zij een totaalconcept: inclusief bediening, dranken en overige aankleding. Het menu wordt naar wens vastgesteld. Naast het verzorgen van catering en diners op maat, geven zij ook workshops in improvisatiekoken.

willem ten teije

Nieuw Nederlandse keuken

Willem werkt zoveel mogelijk met regionale seizoensproducten volgens het principe van de nieuwe Nederlandse keuken. Met focus op verse groente en lokale ingrediënten produceren ze ambachtelijke producten. Ze werken volgens het 80-20 principe: strevend naar een gebruik van tachtig procent plantaardige en twintig procent dierlijke producten. Dierlijke eiwitten worden enkel gebruikt als ze van toegevoegde waarde zijn. Willem wil laten zien dat gezonde gerechten ook lekker kunnen zijn. Met hun creatieve culinaire concepten kunnen voor ieder feest of festival verschillende hapjes aansluiten op diverse thema’s.

De hele dag door

Van ontbijt tot avondmaal en brunch tot borrel, Willem ten Teije heeft voor ieder etentje een selectie. Begin je dag goed met een stevige Shakshuka, biologische sapjes en brioche met jam. Doordeweeks breek je de dag met één van Willems dagmenu’s: van kikkererwtencurry tot aardpeerstoof, of gewoon een goed gevulde salade. Voor wat feestelijkere gangen serveert hij onder andere een stamppotje met schelvis en een schuimige venkelsaus.

Wat Willem serveert

Menu op Maat

VOLG Go Celebrate