Project Description

Vitamine Bo

Vitamine Bo verzorgt zowel verse sappen als smoothies uit een knalblauwe Citroën HY en Piaggio Ape. Met deze bekers en bowls vol fruit ben je bovendien voorzien van al je benodigde vitamientjes!

Boek deze foodtruck

Fruit tovenaars bij Vitamine Bo

fruitige smoothie bij vitamine bo

De eigenaresse van Vitamine Bo staat er niet alleen voor. Samen met haar diverse fruit tovenaars, sap specialisten en smoothie toppers is het team compleet! Elk lid heeft bovendien haar eigen favoriet uit het assortiment uitgelicht. Zo maken ze je het wat makkelijker om te kiezen. Als je liever zelf aan de slag gaat, dan kan je zelfs blenders bij ze bestellen! Wij gaan in ieder geval graag achterover liggen in zo’n felgekleurde zitzak.

 

Vitaminen geen bezwaar

vitamine bo pepernoten smoothie

Bij het bereiden van voedsel gaan vaak vitamines verloren. Om deze oploop van 10 tot 50% te voorkomen, zou je de ingrediënten zo kort mogelijk moeten koken. Het voordeel van smoothies is dus dat er helemaal geen hitte aan te pas komt! Hoewel bij gesneden producten soms vitamine C verliest bij blootstelling aan de buitenlucht, blijft deze bij zure producten als sinaasappelsap echter goed behouden. Bovendien neemt het lichaam zelfs beter vitaminen op uit voorgesneden groenten. Tot slot wil dat niet zeggen dat smoothies enkel een gezondheidsboost zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bo’s pakjesavond special de Pepernotenpuree!

Menu

Een greep uit de gerechten van Vitamine Bo.

SMOOTHIES:

 • Honingbesje
  Op basis van yoghurt en blauwe bessen met honing en limoen.
 • Klapperzoen
  Basis van kokosmelk met ananas, appel en passievrucht.
 • Koffimuniteit
  Mix van melk, yoghurt, espresso, een banaan, kaneel en nootmuskaat.
 • Moesgroente
  Basis van verse sinaasappelsap met spinazie, mango en banaan.
 • Vers gepeenst
  Basis van verse sinaasappelsap met wortel, mango en banaan.
 • Winterlief
  Mix van magere yoghurt, spinazie, boerenkool, banaan, ananas en honing.

Capaciteit:

Vitamine Bo kan zo 1000 gasten per evenement bedienen.

Beschikbaarheid:

Verder toert deze foodtruck voor mooie opdrachten door heel Nederland. Bovendien is ze bestand tegen elke weersomstandigheid!

Volg Go Celebrate