Project Description

Uw Barista

Uw Barista begroet je gasten in stijl. Bij deze unieke brandweer aanhangwagen kan je zowel (ijs)koffie als Italiaanse koekjes uitzoeken. Lars is jouw barista vandaag en doet alles om het je naar zin te maken. Van espresso tot slow coffee en van chocolademelk tot muntthee. Uw Barista heeft genoeg keuze voor elk evenement.

Boek deze foodtruck

Uw Barista brengt koffie aan huis

Zowel voor zakelijk als privé rijdt Lars de barista wagen uit. Als meester van de molen weet hij deze voor iedere maling af te stemmen. Voor de beste aroma’s weet hij niet alleen de juiste maalgraad, maar ook de invloeden van temperatuur en luchtvochtigheid te bepalen. De koffie melange is het uitgangspunt en een eveneens zeer belangrijke factor bij de bereiding van een espresso.

uw barista

Lars komt ook langs op locatie

Voor zowel Simon Lévelt als CasaBarista is Lars wel eens te hulp geschoten. Als inval barista steekt hij gelijk de handen uit de mouwen. Maar ook voor beurzen, bedrijven en bruiloften gaat hij graag aan de slag! Daarnaast kan je ervoor kiezen er niet alleen een lekkere, maar ook leerzame ervaring voor de maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffie cupping workshop voor je vrijgezellenfeest?

Menu

Een greep uit de producten van Uw Barista.

Koffie:

 • Milano
  Noord-Italiaanse espresso melange met Braziliaanse Arabica en Robusta uit India en Indonesië. Een verse, harmonische compositie koffiebonen van hoge kwaliteit.
 • Mugello
  100% Arabica espresso melange met Braziliaanse Santos, Guatemala Atitlan en Ethiopische Sidamo. Wekelijks vers aangeleverd uit de branderij waar de bonen op ambachtelijke wijze worden gebrand.

Delicatessen:

 • Italiaans
  Van gevulde cannoli’s tot heerlijke groene vijgenkoekjes. Uw Barista maakt uw koffiebeleving compleet!
 • Bedrijfslogo
  Eigen logo of tekst op macarons of andere delicatessen laten zetten? Verras uw klanten vanaf nu met deze heerlijke logo koekjes waar als extraatje bijzondere Barista bonen in verwerkt zijn.

Capaciteit:

Per uur kunnen er 120 espresso’s door Uw Barista worden geschonken

Beschikbaarheid:

Deze toffe truck komt gezellig jullie kant op zowel bij zonnig als regenachtig weer. Bij storm blijft de truck helaas liever thuis

VOLG Go Celebrate