Project omschrijving

Tiroler Grillwagen

Waan je in de Oostenrijkse Alpen met de originele Tiroler Grillwagen! Deze kleine Alpenhut op wielen is een eye-catcher op ieder evenement. De foodtruckers uit Oosterhout (omgeving Breda) zijn gespecialiseerd in hamburgers, braadworsten, gehaktballen en pikante kip. Maar op aanvraag kan de foodtruck heel veel andere lekkernijen bereiden.

Tiroler GrillwagenTiroler Grillwagen: alles in het wintersport thema

Al jodelend staan de foodtruckers in lederhosen de lekkerste braadworsten, hamburgers en gehaktballen klaar te maken. Heel leuk voor als je evenement organiseert met een winters thema. Overigens kunnen deze foodtruckers zich aanpassen naar ieder gewenst thema.

Organiseer je bijvoorbeeld een kerstborrel op je werk, dan komen deze foodtruckers heel graag in Charles Dickens thema bij jou de catering verzorgen. Daarbij kan het assortiment aangevuld worden met Hollandse snert of Gluhwein. Maar de foodtruck is uiteraard in de zomer ook heel toepasbaar! Wat dacht je van een pre-ski party? Of een Duits-Nederlands Sommerfest?

Prachtig verlicht voor in de avonduren

Overdag is deze foodtruck al een plaatje op zich. En dan wordt het donker… Dan gaan de lampjes aan! Het huisje is van binnen en buiten prachtig verlicht. Dus ’s avonds bij de borrel voegt deze foodtruck heel veel gezelligheid toe aan het evenement!

Tiroler Grillwagen

Kan ook in combinatie met leuke kinderattracties

Naast de Tiroler Grillwagen kan ook een leuke bungee trampoline gehuurd worden. Met deze gigantische trampoline van 9 x 9 meter breng je jouw evenement naar een hoger niveau! Ofwel, de springplank naar succes! Vooral bij kinderen steelt deze attractie de show op evenementen.

Wil een iets minder avontuurlijke attractie? Dan hebben de foodtruckers nog een andere leuke attractie in de aanbieding: de eendjes vis tent. Met een hengeltje mag je hier de gekleurde eendjes uit het water vissen. Ook deze attractie is voor de kids een leuke aanvulling op een feestje.

Menu

  • Duitse Braadworst
  • Pikante Kip
  • Gehaktbal
  • Hamburgers

VOLG Go Celebrate