Project omschrijving

The Real Gentlemen

Organiseer jij binnenkort een stijlvol evenement en moet de catering ook helemaal aansluiten op die belevenis? Wellicht is The Real Gentlemen dan de perfecte burger cateraar voor op jouw feestje! Deze mannen leggen je volledig in de watten. Zoals het hoort. Want zo is gastheerschap ooit ter wereld gebracht.

The Real Gentlemen: gastheerschap tot in de puntjes uitgewerkt

Deze foodtruckers uit Den Haag hebben de term “gentlemen” eens goed onder de loep genomen. Alles wat er binnen en rondom de truck wordt gedaan, staat in het teken van authentiek gastheerschap. Een echte gentlemen geeft om goed materiaal, goed vlees maar ook om de medemens.

De heren laten zich inspireren door de twintiger jaren, de tijd waarin een man nog zijn jas over een plas water wierp om te voorkomen dat zijn vrouw natte voeten krijgt. Dit type beleefdheid is aan het uitsterven. En dat is zonde. Vanachter de grill brengen The Real Gentlemen het ‘gentleman-schap’ terug in de maatschappij.

broodjes uit de foodtruck van The Real GentlemenLekkere en verantwoorde burgers

De kwaliteitseisen bij deze foodtruck liggen hoog. Je mag dan ook een perfecte burger verwachten. Bij een goede burger weet je waar het vlees precies vandaan komt. Dit is ook zo bij The Real Gentlemen. Het rundvlees komt van een Ierse boerderij. Op deze locatie zijn ook scenes uit de film Braveheart opgenomen. Over een echte gentlemen gesproken…

Geserveerd vanuit een eigenzinnige food stand

Deze chefs staan niet in een wagentje, maar achter een zelfgebouwde houten bar waarachter een KOPA houtskooloven is gestationeerd. Er is bewust gekozen om niet vanuit een truck te werken. Op deze manier staan ze op hetzelfde niveau als de gast, zodat zij deze als een echte gentlemen direct kunnen aanspreken.

Een echte heer geeft om zijn medemens

Buiten het koken, organiseren The Real Gentlemen een hoop andere activiteiten. Als ze niet aan de gril staan, maken ze wel een strandwandelingetje met ouderen in samenwerking met het Ouderenfonds. Ook starten ze in 2018 de Gentlemen Academy: een cursus waar ze jongens opleiden tot échte heren.

The Real GentlemenKunnen ook zonder foodtruck ingehuurd worden

Had je een andere maaltijd in gedachte voor jouw evenement, maar wil je toch die keurige heren het eten laten verzorgen? Dat kan ook! The Real Gentlemen worden ook nog wel eens gevraagd om oesters, champagne of andere fingerfood uit te serveren op evenementen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Menu

  • The Original Real Gentlemen Burger
  • El Mexicano Burger
  • Kippendij Saté
  • Pulled Pork

VOLG Go Celebrate