Project Description

Pop-up Booth

Stiekem zijn we allemaal een beetje ijdel, toch? Op een foto kijkt iedereen bijvoorbeeld altijd eerst naar zichzelf en hoe hij/zij er op staat. En eigenlijk plaats je alleen een foto op social media wanneer je er zelf goed op staat. De Pop-up Booth voorziet in ieders behoefte om een toffe foto over te houden van een evenement of feestje. Daarnaast serveren ze ook nog de leukste ijsjes! Je begrijpt het al, dit zijn de perfecte accessoires voor een foto. Kortom, je slaat met deze food truck dus twee vliegen in één klap!

De Pop-up Booth Caravan

We weten nu niet zeker wat leuker is aan de Pop-up Booth. Zijn het de ijsjes of is het de tof ingerichte photobooth? Een ding is zeker, deze unieke combinatie van een Foodtruck en photobooth is een perfect match voor een festival of low-key feestje. Bovendien wordt alles bij de Pop-up Booth gerund vanuit een vintage Knaus caravan uit ‘69. Hoe tof is dat? Eigenlijk is deze food truck dus ook nog een eyecatcher en versiering. Wanneer je denkt dat we het niet gekker kunnen maken; als extra optie kunnen ze ook nog een Silent Disco voor je opzetten, inclusief dansvloertje!

Over de Pop-up Booth

Waarom deze food truck een perfecte match is voor jouw feest?

Gerechten:

Bijvoorbeeld om deze drie mogelijkheden voor gerechten:

  1. IJsjes – LICK ME
  2. Of Wafels en Taartjes – EAT ME
  3. Of Scroppino’s – DRINK ME

Altijd inclusief foto’s in de caravan met direct geprinte foto’s voor een blijvende herinnering. En op aanvraag kan er een silent disco worden opgezet. 

Capaciteit:

  • De foto caravan medewerkers kunnen per evenement ong. 1000 personen bedienen. Dus ook perfect voor en bruiloft of event waar iedereen sowieso 10x op de foto wilt.

Weerbestendigheid:

  • Ook in de regen kan de Pop-up Booth gewoon bij je komen fotograferen.

Locatie:

  • Omgeving Amsterdam. Twijfel je of deze truck iets is voor jouw feestje? Geef het door bij de vrijblijvende aanvraag. Anders kunnen we altijd een andere match vinden.

IJsjes en Foto’s!

‘Pop it your way’ door te kiezen uit het zoete aanbod van Wafel Pops, Ice Pops of Cocktails met bijzondere smaken en toppings. Dat maakt de truck perfect voor een bruiloft of festival. Vervolgens duik je de caravan in voor een gratis blijvende herinnering. Zo match je een leuk toetje of snackje met een foto. Ook erg leuk voor het gastenboek! Kortom, met de Pop-up Booth is je feestje compleet.

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/pop-up-booth-foodtruck.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/pop-up-booth-cameraploeg.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/pop-up-booth-foodtruck-outdoor.jpg”]

[/slideshow]

VOLG Go Celebrate