Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Sublime Food Co

Sublime Food Co is een Aziatische food truck, maar niet zomaar een. Dit is een Aziatische food truck met een andere standaard, namelijk met fusion gerechten van hoogstaande kwaliteit. Waarschijnlijk is dit een van de meest luxe food trucks die je tegenkomt. Dat komt omdat de chef ervaring heeft opgedaan over de hele wereld heeft. Door Sublime Food Co naar jouw event te halen, zorg je voor een instant upgrade en watertandende gasten.

Boek Deze Food Truck

Food Truck Over

Om deze gerechten is de Aziatische foodtruck een goede keuze.

Producten / gerechten:

 • Ten eerste, door de Banh Mi (Vietnamese Baguettes).*
  • Met krokante kip met wasabimayonaise en geweckte groenten.
  • Of peking roast duck met hoisinsaus en geweckte groenten.
  • En ook met Sachy tofu met aubergine sambal en geweckte groenten.

* Daarnaast kunnen alle bovenstaande Banh Mi varianten worden geserveerd met rijst, vermicelli rijst, of noedelsalade. Ten slotte is stokbrood niet geschikt voor degene met een glutenallergie of gasten met een lichtere trek.

 • Ten tweede om de Vietnamese Spring Rolls.
  • Bijvoorbeeld met Sesam kip met rijst, noedels en Aziatische groenten.
  • Of met Varkensvlees van de bbq met rijst, noedels en Aziatische groenten.
 • Ten derde om de heerlijke desserts.
  • Zoals popcorn-rijst-pudding met ananas, limoen en basilicum compote.
  • Of de cheesecake met mango, lychee en citroengras.
 • Als laatste om deze Drank
  • Lassi met mango, ananas en gember.

Capaciteit:

 • Op een dag kunnen 900 personen genieten van de gerechten uit deze heerlijke foodtruck. Hoera!
Boek Deze Food Truck

De chef

Het gebeurt niet vaak dat we bij een food truck starten met het benoemen van de chef. Maar in het geval van Australische Luke McCagh is dat een ander verhaal. Deze chef en eigenaar van de food truck heeft namelijk overal ter wereld gewerkt in 5-sterrenhotels en restaurant. Alleen zijn hart is blijven liggen bij de Aziatische keuken en nu heeft hij de onwijs fijne missie op zich genomen om deze smaken door heel Nederland te verspreiden. Zijn ervaring maakt de Sublime Food Co food truck er eentje met passie en toewijding.

De gerechten

Sublime Food Co neemt smaken mee vanuit het hele Aziatische continent. En als je dáár de beste smaken van kiest, weet je wel zeker dat het smullen wordt geblazen. Zo heeft de truck heeft naar eigen zeggen de gewoonte mensen te ‘wow-en’, dus laat jezelf verrassen. Alleen de namen van de gerechten geven ons al een knorrende buik. Bijvoorbeeld ‘Peking Roast Duck met hoisinsaus’. Of ‘popcorn-rijst-pudding met ananas, limoen en basilicum compote’. Of neem een Vietnamese baguette met groenten en vlees. Kortom, in één woord: jam. Waarschijnlijk is dit de food truck waar de gasten van je event nog lang over napraten.

Sublime Food Co

Deze chef is niet alleen te boeken als foodtruck, maar ook als cateraar. Wanneer je een kleiner feestje geeft en niet direct ruimte hebt voor de hele foodtruck (wat het is een grote), is het ook mogelijk op Sublime Food Co als cateraar te boeken. Zo komt hij makkelijk bij jou thuis of op kantoor. In het geval dat je een teamlid hebt die allergisch is of de voorkeur geeft aan vegetarische gerechten, kan je ook bij Luke terecht. Speciale wensen en voorkeuren kunnen altijd worden doorgegeven en besproken. Kortom, van maaltijden tot snacks, er is altijd een manier om deze heerlijke Aziatische gerechten naar je toe te halen.

Boek Deze Food Truck