Project omschrijving

De Stroopwafelkraam

Stroopwafelkraam is een fijne foodtruck die de lekkerste stroopwafels maakt op jouw locatie. Met deze heerlijke koeken maak je zowel klein als groot blij. De lekkere geur komt je al gauw tegemoet waardoor menig mens al begint te watertanden. Ben je op zoek naar een lekkere hap voor bij de koffie? Zoet, knapperig en zelfs nog een beetje warm. Bij de stroopwafelkraam, zit je gebakken.

Stroopwafelkraam

stroopwafelkraamDeze stroopwafelkraam heeft al vaak genoeg de Nederlandse lekkernij vertegenwoordigd. Zo zijn ze met hun foodtruck ook in Parijs geweest om daar aan 70 nationaliteiten Hollands trots te laten proberen. Naast de lekkerste stroopwafels, bieden ze ook smaakvolle stroopwafellikeur, stroopwafel- en koekkruimels aan. Hoe dan ook wordt het met deze foodtruck voor jong en voor oud een feestje. Met hun foodtruck, stroopwafelkraam of delftsblauwe stroopwafelkraam, komen ze graag jouw kant op. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete stroopwafels smaken? Stroopwafelkraam maakt ze graag voor jou en je gasten.

Waarom Go Celebrate?

Stroopwafel in een zakjeWij begrijpen dat het niet eenvoudig is om zomaar de juiste foodtruck, cateraar of chefkok voor jouw event te vinden. Daar helpen we je dan ook graag bij. Als je bij ons een foodtruck aanvraagt, wordt je al binnen 2 uur teruggebeld om even de wensen en specificaties door te nemen. Vanaf daar kan je weer verder met alle andere taken die je nog te doen hebt. Benieuwd geworden hoe we jou kunnen helpen? Of je nu een bruiloft hebt, een verjaardag in de achtertuin viert of een bedrijfsfeest organiseert, we helpen je graag!

Menu

  • Stroopwafels
  • Stroopwafel- en koekkruimels
  • Stroopwafellikeur

 

VOLG Go Celebrate