Project omschrijving

Punt Lekker

Heb je iets te vieren? Of wil je een originele promo actie organiseren met je bedrijf? Overweeg dan eens deze Italiaanse Piago Ape ‘Punt Lekker’. De driewieler is zo omgebouwd dat er hapjes,  drankjes, of zelfs flyers in geplaatst kunnen worden. Met deze echte eye-catcher komt je voorraad wel op! Het wagentje trekt direct de aandacht van de bezoeker.

Punt Lekker: Biologische borrelhapjes

Wil je de wagen huren inclusief hapjes? Dat kan geregeld worden. De foodtruck kan ingericht worden met biologische plakjes worst, stukjes kaas, zeewierchips en nootjes van hoogwaardige kwaliteit. Als je wil kan er ook prosecco geschonken worden vanuit de Piago.

Wil je ‘Punt Lekker’ huren zonder personeel?

Uiteraard kun je deze foodtruck huren zonder personeel. Wellicht heb je zelf al bedacht welke producten je in het wagentje wilt uitstallen. Dit hoeven niet altijd hapjes te zijn. Non-food artikelen als flyers, samples en dergelijke kun je ook heel goed in de truck kwijt!

Je kunt de wagen eigenlijk overal neerzetten. Aangezien hij slechts 2,15 hoog en ruim een meter breed is, gaat de driewieler in veel gevallen nog wel door de deur. Je kunt ‘m dus ook binnen parkeren. Heel leuk voor bij een personeelsfeestje!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Bijzonderheden

De foodtruck is niet zelfvoorzienend van stroom en heeft dus een aansluit punt nodig. De benodigdheden hiervoor hangen een beetje af van wat er uit de wagen geserveerd gaat worden. Geef vooral aan wat jullie wensen zijn, dan gaan wij voor je uitzoeken hoe we dit het best kunnen regelen. De truck is voorzien van displayverlichting, een muziekinstallatie en papieren puntzakken.

Afmetingen

De foodtruck is 3,14 meter lang, 1,80 breed (met twee zijdes uitgeklapt) en 2,15 meter hoog.

Menu

Punt.lekker verkoopt onder andere zeewierchips, nootjes en sticks gedroogde Spaanse worst. Alles is biologisch van aard en wordt in puntzakjes geserveerd. Daarnaast biedt Punt.lekker ook verscheidene dranken.

 

VOLG Go Celebrate