Project omschrijving

Stewart & Sally

Stewart & Sally staan voor gerechten met persoonlijkheid. Letterlijk! Stewart is gezellig en houdt wel van stevige maaltijd. Sally is een spontane gezondheidsfanaat met pit. Zowel samen als apart een aangename ervaring. Met seizoensgebonden groenten op de voorgrond serveert Rutger met zijn team smaakvolle stoofgerechten en salades op locatie. Zo vullen ze het gat tussen gezonde en snelle maaltijden. Voor als je een keer geen zin hebt om boodschappen voor al je gasten te doen.

Boek deze cateraar

stewart & sally saladebarStewart & Sally gaan goed samen

Goed gevulde stoofgerechten van Stewart, of frisse salades van Sally? Met de combinatie coupe hoef je helemaal niet meer te kiezen! Nou ja.. alleen uit een van de drie samengestelde varianten dan. Door de rijke variatie aan seizoensgebonden groenten zijn beiden geschikt voor elk moment van het jaar. Maar met de uitgebreide stoof en saladebar kan je ze ook helemaal zelf samenstellen! Zo kan je niet alleen goed voor jezelf zorgen met zacht gegaarde ingrediënten in de stoof. Maar ook met heerlijk krokante en knisperende sla componenten.

stewart & sally stoofgerechten en salade

Gerechten met een goed idee

Sinds 2014 staan Stewart & Sally op de Zuidas. Vanuit een met handgeschilderde container verzorgt hij gezonde én gevarieerde meeneem-maaltijden op de campus van de Vrije Universiteit. Zo laat hij onder andere studenten met weinig tijd ervaren dat snel dus ook lekker kan zijn. Kitchen Republic steunt zijn verdiensten en dus deelt hij hun keuken met andere inspirerende initiatieven. Rutger blijft zichzelf uitdagen en deelt zijn filosofie met chef Yotam Ottolenghi. Zonnige gerechten met de bedoeling jou gelukkig te maken is hun uitgangspunt.

Menu

Een greep uit de gerechten van Stewart & Sally.

STOOFGERECHTEN:

 • Stewart eats East
  Runderstoof van hoisin en rode wijn met kimchi en sesam.
 • Red & Lentil
  Rode linzencurry met geroosterde peen, pittige kikkererwten, amandelen, tatsoi en yoghurt muntdressing.
 • Get Hungary
  Goulashachtige paprikastoof met pompoen, aardappel, augurk, rode ui en crème fraîche.

SALADES:

 • Chickles & Pickles
  Gegrilde kippendij met augurk, amandelen, geroosterde paprika, rode ui, quinoa, Beluga linzen, bladsla en vinaigrette.
 • Sally goes Wild
  Kimchi met geroosterde peen, miso paddenstoelen, mix van rode rijst, mizuna, pompoenpitten en bladsla met soja-sesamdressing.
 • Sally with Love
  Turkse kaas met humus, pompoen, pittige kikkererwten, walnoot, appel, tomatencouscous en yoghurt muntdressing.

Beschikbaarheid:

Stewart & Sally komen graag langs in de omgeving van Amsterdam.

VOLG Go Celebrate