Project omschrijving

SpeciaalBierBus

De speciaalbier foodtruck doet zijn naam eer aan. Met de bus, een echte eyecatcher trouwens, rijden ze door het land om speciaalbieren te promoten. In de bus kun je van ambachtelijk en lokaal gebrouwen speciaalbier genieten. Zo willen de eigenaren in gaan tegen de verandering waarin bier brouwen een industrieel proces is geworden, waar het ooit een ambachtelijk proces was. Gelukkig is lokaal en ambachtelijk gebrouwen bier weer in opkomst en te proeven in deze bus! Bij de bus kan bovendien een terras opgebouwd worden dat voorzien is van meerdere banken en biertafels.

Boek deze foodtruck

Over deze speciaalbier foodtruck

Producten / gerechten:
– Speciaalbier
– Fris
– Wijn
Capaciteit:
Het is bijna niet mogelijk om de voorraad van deze bus op te drinken.
Weerbestendigheid:
De bus is storm bestendig. Alleen het terras zal niet heel veel succes opleveren bij extreem slecht weer. Ook is de bus geschikt voor indoor evenementen, mits de ruimte dat toelaat natuurlijk.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/speciaalbierbus-4.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/speciaalbierbus-5.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/speciaalbierbus-3.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/speciaalbierbus-2.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate