Project omschrijving

Sobremesa Spaanse Foodtruck

Sobremesa is een heerlijk, authentieke, Spaanse foodtruck die al het lekkers van de Spaanse keuken voor je klaarmaakt. Uiteraard met een heleboel liefde. Met als culinair hoogstandje de paella mista met vis én vlees weet deze kok er rijkelijk feest van te maken. Genieten staat voorop, voor jou en je gasten. Heb je liever een andere lekkernij uit de Spaanse keuken, ook dat kan hij als geen ander voor je klaar maken! Benieuwd geworden wat de Sabremesa Foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan!

Sobremesa

SobremesaSobremesa komt met z’n grote paellapan graag naar je toe. Lekker koken met de mensen naast je, dat is waar hij blij van wordt. Alle verse ingrediënten worden een grote smaakexplosie, uiteraard met heerlijke geuren. Met de rijst als basis is er van alles mogelijk. Of je nu vegetarisch eet, veganist bent of van veel vlees en vis houdt, met paella kan het alle kanten op. Ook voor heerlijke tapas ben je hier aan het juiste adres. Je waant je weer even in de Spaanse cultuur en je bent weer even terug op vakantie. Benieuwd geworden wat jouw mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee!

Sobremesa op jouw event

SobremesaOf je nu een bruiloft organiseert of dat ene bedrijfsfeest waar mensen het jaren later nog over hebben, een feestje met een foodtruck is altijd leuker. Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Nadat je een aanvraag hebt gedaan, gaan wij gewoon voor je rennen. Uiteraard gratis en vrijblijvend. Benieuwd geworden wat jouw mogelijkheden zijn? We helpen je graag.

Menu

  • Paella mixta
  • Paella marinera
  • Paella royal
  • Paella luxe

VOLG Go Celebrate