Project omschrijving

Shakes on Wheels

Shakes on Wheels maakt vanuit een toffe smoothiefiets de lekkerste smoothies, juices, lemonades en cocktails voor je klaar. Vers bereid op locatie met pure ingrediënten; en dat proef je! Hun blends bestaan uit verschillende soorten fruit, groente en pure sappen (of kokosmelk/water) als basis. Het toevoegen van verse kruiden en superfoods (denk aan chiazaad, matcha of acai) geeft een extra gezonde touch. Niet alleen lekker, maar ook lekker gezond!

De smaakvariaties zijn eindeloos en worden meestal geïnspireerd door seizoensfruit. Ga jij voor een Fresh Berry, Mango Green of een Creamy Coconut? Of toch liever een super healthy Heart Biet juice? Standaard worden er geen melkproducten of suikers toegevoegd.  Puur natuur, zoals het hoort! Is er sprake van een bepaald thema? Shakes on Wheels denkt graag met je mee om het menu qua smaak, kleur of ingrediënten aan te passen. Bedrukking van de bekers en kleding is mogelijk

Gezonde beleving met Shakes on Wheels

smoothies vanuit de foodtruck van Shakes on WheelsAlle smoothies en sappen worden op de locatie zelf vers bereid. Zo behoud je zoveel mogelijk vitamines, voedingstoffen en smaak. Maar bovenal; het creëert een leuke beleving voor jouw gasten. Wat is er nou leuker (en gezonder!) dan een vers gemaakte smoothie, juice of cocktail. Shakes on Wheels laat zich inspireren door de wisselwerking tussen voeding en gezondheid. Een gezond alternatief aanbieden op koffie, frisdrank en andere zoetigheden, dat is hun missie. “Gelukkig zien we dat steeds meer mensen en bedrijven waarde hechten aan het aanbieden van gezonde producten voor hun gasten of werknemers.”

Duurzaam?

smoothies van Shakes on WheelsJa! Naast de afbreekbare rietjes en bekers in hun assortiment streeft deze foodtruck er ook naar om voedselverspilling tot een nulpunt te reduceren. Bovendien is het op aanvraag mogelijk alleen met biologische producten te werken.

Wil jij jouw gasten trakteren op iets lekkers maar ook gezonds? En ben jij op zoek naar een originele, vrolijke verschijning op jouw evenement, beurs of bruiloft? Dan ben je bij Shakes on Wheels aan het juiste adres!

Menu

  • Shakes!
  • Juice
  • Cocktails
  • Limonades

VOLG Go Celebrate