Project omschrijving

Rud’s Roadkill

Rudy’s Roadkill is een roffa streetfood kraam die bekend staat om de beste steak voor een Philly Cheese en BBQ bratwurst als hotdog worst! Bij een echo in de koelkast staat hij zo voor je deur! Zowel voor bedrijfsborrels als bruilofts- en verjaardagsfeesten. Maak kennis met streetfood zoals het hoort! Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Rudy’s Roadkill uit Rotterdam

Roadkill niet te nassen? Maak je geen zorgen. Hoewel Rudy dan wel ruig mag zijn, gebruikt hij niet zomaar vlees. In plaats van gebrek aan knoflooksaus op je kapsalon kan je ook eens iets anders kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de Philly Cheese Steak. Het is misschien geen shoarma of kebab, maar gekruide runderrolletjes doen het ook erg goed. Bovendien ben je voorzien van een behoorlijke dosis gesmolten kaas. Verder mag je de broodjes braadworst natuurlijk ook niet missen.

Rudy's Roadkill

Philly Cheese Steak

Overgewaaid naar Europa is hier de cheesesteak uit Philadelphia. Een sandwich met dungesneden rundersteak en gesmolten kaas op een lang, plat broodje genaamd ‘hoagie roll’. De oorsprong van het broodje is ietwat omstreden. Enerzijds verkocht door ‘hokey-pokey men’, anderzijds afkomstig van ‘Hog Island’. Over de cheesesteak valt echter niet te twisten. Hoewel ook hier variaties in zijn. Snel gebruinde rolletjes vlees onder andere gesmoord met champignons. Geserveerd met hete saus en mayonaise. Maar vrijwel nooit zonder Amerikaanse kaas. Als je niet aan Cheez Whiz kan komen, is provolone wel pro. Maar andere witte kazen zijn ook een goeie keuze.

Menu

Een greep uit de gerechten van Rudy’s Roadkill.

  • Rundersteak met gesmolten kaas
  • Broodje met Duitse braadworst

Capaciteit:

Afhankelijk van het aantal gasten.

Beschikbaarheid:

Bij flinke windstoten blijft de straatkeuken thuis. Maar onder andere omstandigheden komt de kraam zo jullie kant op.

VOLG Go Celebrate