Project omschrijving

Rollend IJs

Rollend IJs is een rondrijdende suikerspinroze caravan uit 1957. Omgebouwd tot foodtruck om Nederland de smaak van gezond ijs te laten ervaren. Met keuze uit aardbei, ananas, banaan, citroen, kiwi, kokos, mango en watermeloen ijs zit er vast wel iets voor je tussen! Toppings van feestdip tot smarties maken het helemaal af.

Boek deze foodtruck

ijsrolletjes van Rollend IJs

ROLLEND IJS IS ANDERS

Het ijs wordt bereid op een vriesplaat van -22 graden! Uit een selectie van vers fruit en toppings, bijvoorbeeld banaan en chocola, wordt een mengsel met melk en room gemaakt. Als deze mix op de plaat bevroren is, schrapen ze er overheerlijke ijsrolletjes vanaf. Met een toef slagroom en aardbeiensaus creëer je zo je eigen smaakexplosie! Al rollend bedient Rollend IJs diverse regio’s. Van personeelsfeest tot foodtruck festival, niets is hen te gek!

Rollend ijs

TOPPINGS TE OVER

Kies jouw favoriete smaak ijs en twee toppings met keuze uit de vijftien verschillende soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zachte marshmallows, verkruimelde Oreo’s, of stukjes vers fruit? Het ijs wordt eerst op de vriesplaat verspreid voordat de fijngehakte toppings erover heen worden gesprenkeld. Als ijs en toppings eenmaal vermengd en uitgesmeerd zijn, worden de rolletjes er voorzichtig af geschraapt. Geniet van een heerlijk bakje ijsrolletjes met slagroom en/of saus. Ook de 30cm lange, warme wafellolly’s kunnen bijvoorbeeld met toppings van chocoladesaus en smarties versierd worden. Smullen!

Rollend IJs binnen

IJSBAR VOOR BINNEN

Wil jij jouw gasten laten genieten van lekkere ijsrolletjes, maar dan binnen? Dat kan nu ook! Rollend IJs heeft een ijszusje! Je kunt dus het hele jaar door van ijs genieten in deze ijsbar. De ijsbar is wijd inzetbaar, want deze past ook in kleinere zalen.

MENU

Een greep uit de gerechten van Rollend IJs.

Desserts:

 • IJsrolletjes
  ook als ijs-taco te verkrijgen
 • Slagroomwafel
  met of zonder ijsrolletjes
 • Wafellolly
  met slagroom en/of topping naar keuze

Koffie:

 • Zwart
 • Cappuccino
 • IJskoffie

eventueel met hazelnoot/vanillesiroop en/of slagroom

Capaciteit:

Rollend IJs bedient graag ongeveer 600 gasten per evenement.

Beschikbaarheid:

Deze toffe truck is niet bestand tegen heftige storm, maar toert voor mooie opdrachten door heel Nederland.

 

 

VOLG THE Go Celebrate