Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Rollend Genieten

Winter’s coming… Het wordt kouder buiten en daarbij past een lekkere winterse hap! Ben jij op zoek naar een originele truck die lekkere broodjes, een soepje, kopje koffie of warme chocolademelk kan serveren? Haal de gezelligheid in huis met de originele paardenwagen van Rollend Genieten. Deze foodtruck maakt een feestje van de wintermaanden! Benieuwd wat deze foodtruck voor je evenement kan betekenen? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan!

Boek Deze Food Truck

Over

  • Soep geserveerd in brood
  • Soep geserveerd in soepkom
  • Broodje rookworst
  • Vlam tosti
  • Warme chocolademelk met slagroom en/of marshmallows
  • Verse bonen koffie
  • Cappuccino
  • Verse munt thee
Boek Deze Food Truck

Rollend Genieten: de omgebouwde paardentrailer

Rollend Genieten is een van de foodtrucks van het echtpaar Mike en Natascha. Aangezien verwacht werd dat hun andere foodtruck Rollend IJs in de wintermaanden wat minder in trek zou zijn, dachten zij dat een speciale “wintertruck” wel een mooie aanvulling zou zijn. Op een foodtruck festival zag Mike eerder een omgebouwde paardentrailer staan. Dit leek hem ook wel wat. Er past veel in, het ziet er bijzonder uit, waarom zouden zij niet ook zo’n wagen bouwen?

Winterse hapjes bij Rollend Genieten

Niet alleen de foodtruck ziet er origineel uit. Ook de versnaperingen uit deze foodtruck worden op een bijzondere manier gepresenteerd. Neem de kopjes soep. Deze worden niet in een plastic bakje uitgeserveerd. Maar uit een eetbaar kopje! Een afgebakken broodje wordt uitgehold en gevuld met de lekkerste soep. Alle soepen worden vers bereid. Laat vooral even weten welke soep jouw voorkeur heeft!

Naast de originele kopjes soep maakt Rollend genieten de lekkerste broodjes vers gerookte buikspek, pantosti’s, broodjes rookworst en warme drankjes. Deze foodtruck is aan absolute aanrader voor een originele kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! Uiteraard doet deze foodtruck het ook heel goed buiten het winterseizoen.

Boek Deze Food Truck