Project omschrijving

Roliós

Wanneer de ijskar van Roliós op jouw feest staat zijn lekkere ijsrolletjes gegarandeerd! Roliós neemt verse, lekkere ingrediënten en vervaardigt deze tot heerlijke ijsrollen. Fruit, koekjes of karamel, Roliós maakt jouw wensen waar. Als dessert of als verfrissing. Helemaal ambachtelijk en zonder toegevoegde stoffen. Wat deze ijs foodtruck huren speciaal maakt is dat Roliós zich kan aanpassen aan de huisstijl en het logo van jouw bedrijf.

Het begon voor Roliós tijdens een geweldige reis door Vietnam. Hier ontdekten Rik en Tom een nieuwe manier van ijs maken. Ze zagen hoe er met plamuurmesjes werd gewerkt om verse melk, room en fruit te combineren. Tot daaruit opeens rolletjes ijs ontstonden! Als echte ondernemers konden ze dit niet vergeten. Ze moesten er iets mee doen! Ze zijn daarom hun ijskar Roliós begonnen.

Deze ijskar uit Rijssen biedt niet alleen lekker ijs van verse ingrediënten, maar ook een ervaring. Jouw gast mag de ingrediënten van het ijs zelf kiezen. Daarna worden de rolletjes ijs gemaakt terwijl je staat te kijken. Het is een leuke belevenis! Kies voor lekkere chocolade met Oreo, of de gezonde optie van aardbei en banaan. Hierdoor zit er altijd wel jouw favoriete smaak tussen.

IJSROLLETJES MAKEN

Rolios ijsrolletjesIJsrolletjes, hoe werkt dat? Ten eerste gieten de ijsbereiders een vloeibare ijsmix op een plaat van -20°C. Ten tweede worden de ingrediënten naar keus op de plaat gelegd. Daarna is het hakken maar! Nadat er vrolijk op los is gehakt, kan deze mix verspreid worden over de ijskoude plaat. Zodra de mix bevroren is, schrapen de ijsbereiders van Roliós het ijs van de plaat en ontstaan er rolletjes. Wil je daar toppings bij? Dan worden deze gezellig op jouw ijsrolletjes geplaatst. Voila, jouw icerolls zijn klaar!

VAN BEURS TOT BRUILOFT

Rolios ijsrolletjes proeven
De ijskar van Roliós kun je inhuren om de bezoekers van jouw beurs een lekkere verfrissing aan te bieden. Roliós heeft al veel ervaring met beurzen. Ze hebben onder andere op bedrijfsfeesten, grote evenementen en festivals gestaan. Deze ijskar is niet groot en past hierdoor op veel verschillende plaatsen. Bovendien biedt Roliós de optie om de ijs food truck en schorten te personaliseren. Denk hierbij aan jouw eigen logo op de voorkant van de ijsbakjes of de ijskar!

Wat voor evenement je ook hebt, Roliós brengt een stukje gezelligheid met zich mee.

IJSKAR MENU

Vers fruit

  • Aardbei
  • Banaan
  • Framboos
  • Fruit naar wens

Lekkere zoetigheden

  • Chocoladesaus
  • Karamelsaus
  • Oreo, stroopwafel, etc.

Toppings

  • Wafeltje
  • Slagroom
  • Alle fruit- en zoetigheid opties

Naar overleg kunnen verschillende ingrediënten gekozen worden

VOLG THE Go Celebrate