Project omschrijving

Roasted Espresso Bar

Onbeperkt genieten van een heerlijk kopje koffie? De Roasted Espresso Bar is een in het oog springend koffiekarretje met espresso shots van kwalitatieve koffiebonen. De kleine koffie truck verzorgt een stijlvolle smaakbeleving voor elk evenement. Van bruiloft tot bedrijfsfeest.

Boek deze foodtruck

Roasted Espresso Bar: de beste koffie op locatie

Gasten ontvangen, klanten verwelkomen, festivalgangers verwennen, of iets anders te vieren? De Roasted Espresso Bar laat iedereen genieten van heerlijk verse koffie. Met de allerbeste koffiebonenen van kleine, lokale branderijen serveren ze espresso’s, cappuccino’s en alles ertussenin. Hoewel het koffiekarretje is voorzien van goede apparatuur, zegt dit natuurlijk ook niet alles. Zelfbenoemd Meester van de koffie, Martijn, deelt graag de kennis die hij tijdens diverse trainingen heeft opgedaan. Hij leert gasten graag hoe de beste espresso’s worden gemaakt, zodat ze er extra van kunnen genieten. Met enthousiasme en gastvrijheid maakt hij een ervaring van elk evenement.

roasted espresso bar

Espresso shots fired

Binnen een half uur staat de koffiekar klaar om uit te serveren. Bij aankomst kijken jullie samen naar waar de mobiele espressobar het best kan worden geplaatst. Het duurt ongeveer dertig minuten voordat alles is opgebouwd, maar daarna kan je per direct cappuccino’s gaan consumeren. Alles wat je nodig hebt is een standaard stopcontact (230v). Voorkeur voor een ‘schone’ groep en toegang tot een kraan. De Roasted Espresso Bar is een hip barretje van bescheiden formaat (121x115x170), maar mocht het toch niet lukken om hem op locatie te plaatsen, dan kan de demontabele bar uitkomst bieden.

Menu

Producten / Gerechten:
– Verse koffie van hoge kwaliteit koffiebonen
– Diverse platinum theesoorten
– Chocolate chip cookies

Onbeperkt aantal consumpties:
– Espresso
– Doppio            (dubbele espresso)
– Koffie
– Cappuccino    (enkel shot, melkschuim)
– Latte                (enkel shot, gestoomde melk)
– Flat White      (dubbel shot, microschuim)
– Thee

Capaciteit:
Er kunnen 250 drankjes per uur geserveerd worden.

Beschikbaarheid:
Deze leuke, kleine truck is divers inzetbaar.
Bruiloften, congressen. Binnen of buiten.
Weer of geen weer, deze truck staat er!

VOLG Go Celebrate