Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Ray’s Wagen Friet Foodtruck

Op zoek naar een toffe friet foodtruck uit Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij Ray’s Wagen. Vanuit zijn robuuste foodtrucks bakt hij de meest knapperige frietjes, kapsalon en andere lekkernijen. Zo snel als een racewagen. Ray’s persoonlijk record staat op 1000 frietjes in 6 uur. Daarnaast is alles vers en biologisch. Dit is er zeker vanaf te proeven! Benieuwd wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Deze friet foodtruck uit Rotterdam is van alle markten thuis. Of het nu gaat om een lekkere fastfood snack of een uitgebreide barbecue. Ray is van alle markten thuis. Onderstaand geven we een overzicht van een aantal keuzes uit het menu:
  • Vers gebakken biologische friet
  • Patatje stoofvlees
  • Culinaire Kapsalon
  • Broodje rookworst
  • Iberico burger
Boek Deze Food Truck

De racewagens van Ray’s Wagen

Ray's Wagen

Ray reisde voor zijn eerste foodtruck opdrachten af naar het circuit op Zandvoort. Hier mocht hij voor een paar dagen frieten komen bakken. Hij stal hier uiteraard de show met zijn racewagen. Een passende naam voor zo’n locatie. Ondertussen staat hij op diverse (foodtruck) festivals en is het wagenpark uitgebreid naar twee foodtrucks. Zowel in Nederland als België maakt hij de blits met zijn gerechten. In België komen mensen zelfs kilometers omrijden als ze weten dat Ray’s wagen weer in het land is.

Kan ook barbecues verzorgen

Ray staat bekend om zijn stoofvlees, burgers, en vers gemaakte kapsalon. Lekker voor bij een patatje met mayo. Indien gewenst kan hij ook barbecues verzorgen. Dan komt de oklahoma smoker mee en legt hij de mooiste stukken vlees op de grill. Eigenlijk kan hiermee van alles gemaakt worden. Vraag vooral naar de mogelijkheden! Indien gewenst kan hij vast en zeker een paar mooie stukken vlees adviseren. Deze foodtrucker heeft een goed gevoel voor top ingrediënten.

Boek Deze Food Truck