Project Description

Book Deze Food Truck

Puur Proevers Italiaanse Foodtruck

Geef jij binnenkort een feestje thuis en lijkt het je wel wat om pizza’s te serveren vanuit een hout gestookte oven? Of wil je graag gasten op een evenement blij maken met de lekkerste Italiaanse happen? Bij Puur Proevers zijn ze van alle markten thuis! Lekker eten met heel veel sfeer. Ben je benieuwd geworden naar wat deze foodtruck allemaal kan? Lees dan snel verder!

Book Deze Food Truck

Menu

Je kunt bij Puur Proevers terecht voor de lekkerste pizza’s uit de hout gestookte oven. Ook is chef-kok Maik een expert op het gebied van Italiaanse pasta’s. Heb je andere wensen? Laat het ons even weten. Maik deelt graag zijn specialiteiten met je. Laat je verassen door zijn kookkunsten.

Book Deze Food Truck

De perfecte pizza van Puur Proevers

Pizzabakker Maik Galenkamp heeft al heel wat jaren ervaring achter het fornuis. Voorheen werkte hij voor grotere restaurants waaronder Het Rode Kooper en De Echoput. Sinds een tijd heeft hij zijn eigen foodtruck: Puur Proevers. De foodtruck verzorgt pizza’s en pasta’s op diverse soorten evenementen. Daarnaast kun je bij Puur Proevers terecht voor top catering, kookworkshops en is de foodtrucker uit Den Bosch ook in te huren als kok aan huis.

Afgebakken in houtovens

Puur Proevers

Alle pizza’s worden afgebakken in een hout gestookte oven die wordt verwarmd tot 400 graden. Met deze temperatuur is de pizza na 90 seconden al klaar om te eten. Het voordeel van zo’n korte afbaktijd is dat de ingrediënten op de pizza op deze manier vers blijven en hun vitaminen behouden. Kortom, je krijgt gewoon de meest smaakvolle en gezonde pizza’s uit de houtoven!

Uitsluitend top ingrediënten

Het pizzadeeg van Puur Proevers is 100% huisgemaakt op basis van spelt bloem. Een oer product dat weer helemaal terug is gekeerd in onze keukens. Daarnaast proberen de foodtruckers zoveel mogelijk met biologische ingrediënten te werken.

Puur Proevers Italiaanse Foodtruck
Book Deze Food Truck