Project omschrijving

Print je Pannenkoek

Waarom nog een simpele ronde pannenkoek, dacht Print je Pannenkoek! Daarom zorgen zij voor een ware beleving met een pannenkoek op maat. Het logo van jouw bedrijf, de actieheld van jouw kind of een zelfgemaakte tekening en dat allemaal in de vorm van een pannenkoek! Wil jij ook een persoonlijke touch op je evenement of verjaardag? Boek deze foodtruck dan direct.

Opgegroeid in een echte bakkersfamilie

Print je pannenkoekBij Sander is het bakkersvak met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan banjerde hij door de banketbakkerij van zijn familie.  Na de opleiding tot banketbakker is hij vertegenwoordiger geworden van klein bakkerij gereedschap. Door zijn achtergrond viel zijn oog op een project van een vader uit Scandinavie die indruk wilde maken op zijn twee dochters. Sander investeerde en wist een uniek concept naar Nederland te halen: eten printen!  Het eeuwenoude recept van bloem, ei en melk wordt met deze printers een ware beleving.

Print je Pannenkoek‘Het oog wil ook wel wel wat’ en dat biedt Print je Pannenkoek

Tegenwoordig draait alles om beleving. Als banketbakker weet Sander maar al te goed welke ingrediënten er nodig zijn om de perfecte pannenkoek te bakken, maar is dit wel genoeg? hij vind van niet! Met zijn pannenkoek printers wordt er  een extra “smaak” aan de pannenkoek toegevoegd, namelijk: Het uiterlijk! Met één printer kan hij wel tot 200 pannenkoeken per uur bakken in de vorm zoals jij dat wilt.

Promotie voor je bedrijf maar ook top voor op je bruiloft

Print je pannenkoekDe ervaring leert dat Print je Pannenkoek uitstekend ingezet kan worden als promotie materiaal. Laat Print je Pannenkoek jouw logo printen op een beurs of bij een borrel en verras hiermee het publiek. Of ben je toch op zoek naar een originele late night snack voor op je bruiloft? Ook dat kan geregeld worden met Print je Pannenkoek! Wil jij ervaren hoe een pannenkoek jou dag kan maken? Boek deze foodtruck dan direct!

VOLG Go Celebrate